Sky High

Van Karnebeekstraat 41, Zwolle

3.3/5(29)
niet geverifieerd

Services

bewerken
pinnen gemakkelijk parkeren rookruimte De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Openingstijden

bewerken

Reviews

10
topcomment

Vaak hier gekocht. Laatst hier 10 euro ketama (5 eur per gram) gekocht. Nagewogen. Het was 1.5 gram Dit merkt de gemiddelde persoon niet, maar op de lange termijn kan het in de portomonee snijden. Dus wees gewaarschuwd!

3

Laatst Kush gerookt. Heerlijk! En vandaag de g13 haze. WOW!!

3

"oke" shop. De sfeer en ambient is totaal niet mijn ding. Binnen zitten alleen maar allochtonen. Rookruimte is ook altijd vol. Wiet varieert enorm. Soms haal je 2 tientjes van 1 soort en krijg je 2 totaal verschillende wietjes.

1

Dikke toeter lekker gerookt aanradertje bar meisje was ook lekker maar ze wou niet balle kut hoer maarja voor de rest is wel goeie shop

1

Mag je binnen tabak/shag in je joint stoppen

1

De sfeer is SkyHigh is altijd gewoon relaxed, ze hebben vaak verschillende soorten. De medewerkers zijn ook altijd aardig en beleefd. Ik kom er bijna elke dag en het is erg fijn dat hij een uur eerder open (10:00) is dan bijvoorbeeld Binnenhof of de Tulp.

0

Slecht personeel

0

De wiet is prima. Goede kwaliteit. We alles voorverpakt, maar dat snap ik wel gezien het er vaak erg druk is en de rij tot buiten kan staan. Heb er zelf nog nooit binnen gezeten om te roken want vind de sfeer niet echt fijn. Beetje oud hollands café meets r&b club, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar goed, ieder z’n ding. Wiet is gewoon echt lekker :)

0

meh wiet

0

Loef

0

helle lekker jonko ouwe

0

Vanavond een 10e amnesia haze (10 euro per gram) gehaald bij Sky High. Nadat ik het 10e te zien kreeg, vroeg ik of dit wel een 10e was. In het zakje waren twee kleine topjes. De jongen achter de balie zei alleen maar bijdehand ‘ja’ en lachte vervolgens naar zijn collega ook achter de balie. Je hoort vaak dat er minder wordt gegeven dan 1 gram, maar dit was absurd en respectloos. Ik kies in vervolg voor een andere shop!

0

Vaak goeie wiet, ook brede en gevarieerde aanbod! #GREENMEISTER

0

Top lekker Wientjes gerookt goed sfeer binnen soms wel druk in rookruimte En hij is gewoon open op zondag hoor en je kan gewoon pinnen lekker handig

0

Wat een schijt beveiliger die Jerry, ga er nooit keer heen klote figuur breng mijn geld wel naar een andere shop. En vele zullen volgen

0

Grimmihe sfeer en wacke franse poccus

0

Meestal dronken mensen daar t is lijp druk Jammer dat t n eindje lopen is vanaf centrum

0

LET OP !!! Niet aan te bevelen!!! deze week heb ik daar 4 gram Amnesia Haze gekocht. Ik rookte het zonder tabak, en niets werkt. Wees voorzichtig, het is geldverspilling, het zijn oplichters !!!

0

Goeie

0

Tegenwoordig doordeweeks open vanaf 07:00 'sochtends! Tot 10:00 alleen nog maar afhaal, maar ik denk dat veel scholieren het wel kunnen waarderen ;)

0

Goeie wiet zeker een aanrader

0

Voorgedraaide wietjes zijn prima koop er altijd 24 voor 60 euro en dan krijg ik er nog een aansteker bij behalve bij die dikke man, die vind ik niet echt klant vriendelijk..

0

wel oke, maar niet mijn favoriet..

0

Je kan er zeker wel pinnen ook zijn ze altijd open op zondag soms is de deur dicht altijd ff checken

0

Voor assie liefhebbers, king haze is hier altijd goed. De wiet verschilt wel erg per keer en de hoeveelheid die je krijgt voor een tientje ook. Je kan wel lekker binnen roken maar echt gezellig is het niet, de werknemers ook niet.

-1

Eerste keer hier en eerste keer in een coffeeshop was leuke ervaring TOP COFFEESHOP! 5 sterren! Kan helaas niet meer geven

-1

Wietjes van de sky vind ik zelf altijd wel mee vallen, maar die kinghaze assie is zeker een aanrader

-1

Troep troep en nog is troep slecht spul verander alles!!

-2

Wiet is meestal wel oke. Binnen is het wel krap. Als je wiet koopt krijg je gratis een kopje thee als je blijft. Hier staat dat de shop op zondag open is, maar ik was er vandaag en hij was gesloten. WELKE COFFEESHOP IS ER NOU DICHT OP ZONDAG!!? Ook kun je er niet pinnen. Anno 2018 vind ik dat wel idioot.