Sky High

Nieuwe Binnenweg 59, Rotterdam

2.9/5(17)
niet geverifieerd

Services

bewerken
pinnen gemakkelijk parkeren rookruimte De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Openingstijden

bewerken

Reviews

2
topcomment

My favorite in Rotterdam, always great weed, been going here since I moved over here! Friendly helpful service always. 45 year smoker!

2

Top shop.

1

Small but quality menu Good service with a smile, Tangerine Kush Bubblegum and GSC all decent.

1

wekelijks voor royal of amne, en als ie er is, critical cheese. gezellige bedrijvigheid, goede kwaliteit. hou ervan dat driekwart menu vertrouwd blijft en dat de strains per sativa/indica gesorteerd staan. Leuke extra zou zijn dat bezoekers THC/CBD percentages mee kregen. kwestie van te weten of je lachkicks of een dutje tegemoet gaat. En als ze het lezen; dank je voor de Futurola Swag box met de feestdagen!

1

Gemengde ervaring. Niet onder de indruk van de hasj, wel genoten van de Purple Punch maar dat lijkt me ook niet meer dan redelijk wanneer er bedragen van 17,- p/gr. op het bord verschijnen. Dagelijkse rokers nemen in dat geval beter Bubbles, vriendelijker geprijsd en goede kwaliteit. Parkeermogelijkheden zijn op de Binnenweg traditioneel gezien al om te janken, en nu de halve stad ook nog eens is open gebroken beland je tijdens het zoeken naar een parkeerplaats zomaar ineens bij Centraal Station.

1

Amnesia 2sterren Algemeen 2 sterren

0

Was een goede coffee shop, maar de laatste tijd vaak gesloten, de openingstijden kloppen niet meer. Ze gaan open wanneer men zin heeft lijkt het wel, klanten staan voor Jan Doedel te wachten.

0

I've been there only twice and the staff was both times very rude. The weed is okay, but there are better shops.

0

I meant to put a 2 star on my review, my bad. Oh well, don't do drugs people.

0

Chillen shop met goeie wiet

0

Beste amnesia van Rotterdam

0

Goedendag ik ben sjonnie Pijpuh zonder conny Stoneder dan dit kan nie Groete uit HvH

0

De shop is meer gesloten dan open. Tijden hier kloppen niet, ze gaan open wanneer men zin heeft. Zeer vervelend als je een lange reis moet maken.

0

Drama toko 1ste klas , nog nooit zulke arrogante verkopers gezien en de beveiliger is een super chagarijnige lamlul , kortom geen bezoekje meer waard

0

I can’t post a photo of the shit of this coffeshop

0

Really shit weed fuckin expensive

0

ga daar niet heen

0

Super qualiteit, normale prijs! 15 year smoker here..

0

Eerlijk, ik werd bij binnenkomst gapend en bozig aangestaard door een jongere gast. Totaal geen vriendelijkheid of enthousiasme. Verder, wiet van 14 en 15,- p.gr. gehaald. Vrijwel geen trichotomen. Slechte kwaliteit. 1e en meteen laatste x

COFFEESHOPS IN DE BUURT