Het Binnenhof

Steenstraat 6, Zwolle

1.7/5(18)
niet geverifieerd

Services

rookruimte pinnen gemakkelijk parkeren De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Openingstijden


Reviews

16
topcomment

De kwaliteit van sommige wiet bij de Binnenhof is drastisch gedaald, moonlight gekocht voor 2 weken terug het was gewoon smerig! En geen enkel effect gehad voorheen was moonlight goede wiet. Vorige week amnesia haze gehaald top wiet! Gisteren Shiva gehaald weer geen enkel effect en ook Shiva was voorheen goed.. het kan aan mij liggen maar dat denk ik haast niet. Ik probeer het volgende week nog een keer en als ze weer shit verkopen stap ik over op een andere shop. Personeel is vriendelijk naar mij toe, mag ook wel als je er al zo,n 6 jaar komt. Maar als ze slechte troep gaan verkopen raak je vaste klanten als mij kwijt. Altijd heerlijk genoten van de wiet maar dit is al de 2e keer dat ik wiet krijg waar ik geen enkel effect op krijg.

9

∙ Pre-packed bags which seems to have less than promissed. Would suggest you take a scale with you to double-check. ∙ Flower was given a random fantasy name as the grower didn't seem to know what it was. ∙ Under a microscope: The flower was a hermaphrodite. ∙ Staff was friendly, though not patient or trained and didn't know anything about the strains or lineage.

9

Ze krijgen 2 sterren en dat alleen omdat het personeel altijd vriendelijk is. Voor de eigenaar: test je eigen shit eerst voor je het verkoopt voornamelijk moonlight en Shiva best hoge prijzen voor 0,0 effect. Ik kom hier naar 6 jaar altijd bij het Binnenhof komen nooit meer terug. En ik ben niet de enige begreep ik al in mijn vriendengroep.

3

Altijd ellende als ik me wiet wil halen hier en kan niet eens even rustig draaien of er word inderdaad zoals andere reviews gekeken van schiet eens op ik zou voor sky high kiezen als ik jullie was meer soorten wiet en chiller (want ja wiet is nou eenmaal om ff te ontspannen toch)?

3

hoi hoi aan de eigenaar als je personeel niet van 0 naar 5 gram kan tellen houd het op maat !!! probeer maar eens mensen die tot 5 kunnen tellen . ps alles klopt wat ze allemaal zeggen arrogant personel en kan niet eens rekenen !!!

3

Woon nu 15 jaar in zwolle topstadje.geboren getogen amsterdamse ik heb nog steeds problemen met de shops hier.a sociaal.onklantvriendelijk.bloedduur.achterlijke regels.arrogant personeel.....heb jaaaren in shops gewerkt en het hoort een chille plek te zijn waar je je welkom voelt en vrij om wel of geen a a tje of theetje te kopen.spuuglelijk van binnen.kweet nie maar wietje is ook niet om over naar huis te schrijven.als je zoveel regels hebt en eisen stelt zorg dan ook dat de trouwe klanten zich thuis voelen.als ik bij binnenhof me wietje al draaien alle koppen om en persooneel heeft een blik van skietop.bah.....fock dat.jullie kunnen nog facking veel leren van 020 wat dat betreft.maar verder top stadje 😉

2

Wat een slechte coffeeshop zit er maar 0,1 gram in of is het gwn troep

2

Rookruimte is wel beschikbaar, echter moet je drinken halen om er te mogen zitten... Beneden mag alleen puur. Dit vind ik echt onzin. De wiet is vaak wel goed maar net zoals met balance en sky, als je hier niet vaak komt word je gewoon afgezet qua wat je krijgt.

2

Ruime keus in matige wiet voor hoge prijs. Beneden mag je niet roken, begrijpelijk aangezien dat dat volgens de wet moet. Als je in de rookruimte wil zitten moet je drinken kopen, ook als je net 20 euro wiet bij ze gekocht hebt. Ook mag je beneden niet eens een joint draaien (om mee te nemen en niet ter plekke te roken). Een beetje flauw als je het mij vraagt. Je kunt er nog steeds niet pinnen, in 2018 vind ik dat echt belachelijk. Het personeel is wel vriendelijk, dat is het enige positieve. Daarom 2 sterren in plaats van 1.

1

Deze shop is gesloten.

1

Is gesloten

1

Dan kom je binnen, weet de meid achter de balie niet eens wat voor wiet het is, betaal je vervolgens 12 euro voor nagewogen 0.8gr wiet. Kom hier nooit meer.

0

Het is hard achteruit gegaan met het Binnenhof. Laatst met 2 zakjes wiet (moonlight) terug gegaan omdat ik er 0,0% van merkte. Zegt het personeel dat dat komt omdat ik aan dezelfde wiet wen! Dus niet kunnen omruilen of dat ze het zelf checkt. Overgestapt naar de pijp, bevalt tot nu toe uitstekend.

0

Slecht. Personeel kan je niet eens in de ogen aankijken en zijn met 100 andere dingen bezig dan met jou als klant. De hasj die ik er kocht was ranzig en geen effect. Kom hier niet weer.

0

Gesloten asahh

0

Is close his Doors. So not exist enymore

-1

Onzin hele gezellige coffeshop heerlijke speciaals altijd naar me zin als ik er ben en hele goeie space cake

-1

"boze klant" klopt, als je voor 10euro een special van 12 de gr haalt dan is het idd 0.8, of heb je rekenen gemist op de basis school? top wiet

-3

Goeie shop lieve leuke mensen Goede kwaliteit en super spacecake Gewicht altijd goed , mensen moeten niet zeuren De tosti's zijn Hugeeeee Dit word mijn nieuwe vaste shop😍😍😍