Checkpoint

Checkpoint

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

updated: 11/15/2022

 • bubblegum

  huismerk

  0 out of 5 stars

  0 ratings
  €€€€
 • sativa

  jack herer

  huismerk

  0 out of 5 stars

  0 ratings
  €€€€

Over coffeeshop Checkpoint

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Hudsonplein 4b, Rotterdam

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

2.2 out of 5 stars

Gebaseerd op 5 reviews

Review data

5 star reviews

0%

4 star reviews

20%

3 star reviews

20%

2 star reviews

20%

1 star reviews

40%

Review Checkpoint

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

30-09-2023

Nie polecam, krótko mówiąc TRAGEDIA

0
  🥦 hasjrdam

  03-11-2020

  Wisselvallig met weed hasj kwaliteiten

  0

   03-09-2020

   Vroeger Peter Tosh, daarna Checkpoint. De ouderwetse stempelkaart is helaas verdwenen en daarmee ook een deel van de klandizie ben ik bang. Toch kom ik er nog regelmatig, en word nog altijd stoned van de vriendelijk geprijsde White Widow. De Jack Herer is behoorlijk sterk, opvallend genoeg is de hasj naar mijn idee wel iets minder dan wat je elders vind. Een beetje afhankelijk waar je vandaan komt, is de lokatie in West gunstig. Op de rand van Delfshaven, weg van de drukte van het centrum en met altijd wel een parkeerplekje in de buurt.

   0
    🍃 hashh

    hashh

    2 / 5

    22-07-2020

    ging hier eerst heen ze hadden goeie hasj alleen laatste tijden ga ik niet meer omdat er dingen zaten in de hash !!!!!!!

    0
     🍃 donaldo33

     14-04-2020

     Vragen staat vrij Mensen staan zij aan zij in een lange rij en vragen zit er voor mij ook wat bij want kennelijk maakt het hen zo blij en met het antwoord dat zij krijgen willen zij altijd bij je blijven en zullen het zeker opschrijven het geeft hen ook de garantie zonder kwitantie of klote instantie dat zij er ook bij horend en hen eigen kennis is verloren want de meeste mensen hebben slechte oren en merken dat zij er niet bij horen. Ronald

     -1