Checkpoint

Hudsonplein 4b, Rotterdam

2.5/5(4)
niet geverifieerd

Services

bewerken
gemakkelijk parkeren pinnen rookruimte De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Openingstijden

bewerken

Reviews

2
topcomment

ging hier eerst heen ze hadden goeie hasj alleen laatste tijden ga ik niet meer omdat er dingen zaten in de hash !!!!!!!

1

Vragen staat vrij Mensen staan zij aan zij in een lange rij en vragen zit er voor mij ook wat bij want kennelijk maakt het hen zo blij en met het antwoord dat zij krijgen willen zij altijd bij je blijven en zullen het zeker opschrijven het geeft hen ook de garantie zonder kwitantie of klote instantie dat zij er ook bij horend en hen eigen kennis is verloren want de meeste mensen hebben slechte oren en merken dat zij er niet bij horen. Ronald

1

Wisselvallig met weed hasj kwaliteiten

0

Vroeger Peter Tosh, daarna Checkpoint. De ouderwetse stempelkaart is helaas verdwenen en daarmee ook een deel van de klandizie ben ik bang. Toch kom ik er nog regelmatig, en word nog altijd stoned van de vriendelijk geprijsde White Widow. De Jack Herer is behoorlijk sterk, opvallend genoeg is de hasj naar mijn idee wel iets minder dan wat je elders vind. Een beetje afhankelijk waar je vandaan komt, is de lokatie in West gunstig. Op de rand van Delfshaven, weg van de drukte van het centrum en met altijd wel een parkeerplekje in de buurt.

COFFEESHOPS IN DE BUURT