Zuiderzee

Dubbele Buurt 24, Hoorn

2.8/5(10)
niet geverifieerd

Services

bewerken
pinnen gemakkelijk parkeren rookruimte De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Openingstijden

bewerken

Reviews

9
topcomment

zo jammer dat het personeel alleen met elkaar bezig is ipv met de klant.dat is erg onproffesioneel. ook een aantal uitsmijters vinden hun telefoon blijkbaar belangrijker dan vriendelijk gedag zeggen. en als het een regel is dat bezoekers zich moeten legitimeren dan moeten ze die ook steeds vragen en niet nooit vragen en met kerst ineens wel.

5

Kaffers!!! Viespeuken....ik geef mn geld nog liever aan een zwerver, dan aan hun. 🖕

3

Shop ging 2 uur voor sluitingtijd al dicht zonder uitleg. Kwam gewoon aan en de deur was dicht terwijl ze nog 2uur open horen te zijn

2

I have been in this shop a couple of Times and I can't say anything Bad about it. I was only there to get Herbs for take away and the Staff was really friendly to me. It was always quite full in the Shop, so I didn't stay for a drink. I tried the Power Plant, Enemy of the state and the Cheese it was very tasty and the price was OK!

1

Good team work there..

1

Goeie hasj

1

Good service and good weed :)

0

Echt een super coffeeshop. Het personeel is echt relaxed en vriendelijk als het gaat om advies en service. De sfeer in Zuiderzee is sowieso heel relaxed. En de producten zijn echt super en zeker de voor- gedraaide Pollempies :-)

0

Slechte kwaliteit wiet. Wordt zeer negatief bejegend door personeel. Erg slecht!

-1

Zeer slechte service. Als of ze daar allemaal zwaar aan de coke zijn. Naar volk.