Zoo

Zoo

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

 • white widow

  3,6 out of 5 stars

  113 ratings

  huismerk

  €€€€
 • black widow

  3,1 out of 5 stars

  73 ratings

  huismerk

  €€€€
 • s5 haze

  hybrid

  s5 haze

  4 out of 5 stars

  103 ratings

  huismerk

  €€€€
 • bubbels

  3,6 out of 5 stars

  116 ratings

  huismerk

  €€€€
 • sneeuwwitje

  2,8 out of 5 stars

  32 ratings

  huismerk

  €€€€

Over coffeeshop Zoo

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Puntenburgerlaan 72, Amersfoort

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

2.4 out of 5 stars

Gebaseerd op 37 reviews

Review data

5 star reviews

19%

4 star reviews

11%

3 star reviews

8%

2 star reviews

16%

1 star reviews

46%

Review Zoo

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🍃 smokeytokey

13-07-2018

slecht. personeel onvriendelijk, ziet eruit als hanggroep jongeren die na 1 vraag al op hun tenen staan om te zeggen dat je blind bent omdat ik het logo op zijn vestje niet gezien had. enorme logo van 2 bij 2 centimeter op een open trainings jasje. geen welkom gevoel. vraag om advies en kreeg alleen als antwoord. wat jij wil. beetje hetzelfde idee van een oude western, dat je zo'n salon binnen komt, door de klap deuren en iedereen kijkt je aan van wat kom je doen. Muziek was niet mijn ding. maar ik wou eigenlijk na 5 seconden al weg. product was gemiddeld. bij vertrek zei ik netjes: Werkse! maar kreeg geen antwoord terwijl hij me wel aan stond te kijken. het "horeca" begrip was er niet te vinden.

+11
🌱 kneis1

04-08-2019

Dit is echt een hele slechte coffeeshop. Zeer onvriendelijk onguur en ondeskundig personeel. Intimiderende “ beveiliging “ voor de deur. Absoluut geen aanwinst voor de verdere normalisering van cannabisgebruik in Nederland. Zo wil je geen shop in je buurt. Gelukkig komt er nu snel meer concurrentie in Anersfoort. Hier hoef je gelukkig nooit meer heen

+3
🍃 lios

lios

2 / 5

06-09-2018

Ik kwam er al jaren. Laatste tijd zijn de "Beveiligers" echt onaardig, inderdaad een kort lontje, vaak discussies (Terwijl ID gewoon laten zien)... Zielige mensen daar, janken om een scooter/auto dat net niet goed staat.. Bah. Kom er niet meer. Over de drugs zelf had ik niet veel te klagen maar was ook zeker niet het beste!

+3

05-06-2020

Nee niet

+2
🍃 gerrit

29-09-2018

Van de week wilde ik 1 gram Santa Maria kopen maar die was uitverkocht en vroeg doe maar een andere lekkere wiet maar wat die gaf heb ik niet kunnen zien. Die had een bijsmaak van een wasdroger. Te vies om te roken.

+2
🍃 okkie

okkie

2 / 5

15-05-2018

kant en klare mixjes smaken naar parfum........erg vreemd

+2
🍃 Zeezwerver

23-06-2021

De mannen houden van spelletjes was gister daar . En ik beaam de slechte reventies over deze shop ze willen gewoon moeilijkheden zoeken.met hun gedrag naar de klanten toe..ga naar een sportschool daar kan je rammen.een coffeeshop is vredeslievend .

+1
🌱 weedmanm

09-03-2021

Jullie moeten wat gaan doen aan jullie personeel. Wiet is prima te doen!

+1
🍃 de dude

20-11-2020

Slechte shop, zelden hebben ze wiet die echt lekker smaakt en een chill effect geeft. Ze hadden jaren lang het voordeel dat ze de enige (goed bereikbare) shop in Amersfoort waren dus de wiet vloog er toch wel met bakken uit. Er staat een bak met widow en bubbels maar het is gewoon dezelfde wiet verdeeld in 2 bakken. Wiet smaakt vaak chemisch en had eigenlijk nog 2 weken moeten drogen voordat het verkocht zou mogen worden. De haze is nog wel te doen. Vooral het personeel is heel slecht. Totaal niet vriendelijk, zelfs intimiderend en respectloos en hebben erg de neiging om zichzelf stoer en gangster over te laten komen. Een shop met goedkope wiet die de uitkeringstrekkende blower aantrekt die in hun jaren 90 barrel met matchende sweatpants en capuchon zichzelf uit hun subsidie flat hebben gedwongen om hun volgende shot te fixen.

+1
🌱 raka

raka

1 / 5

04-08-2020

1 keer wat besteld en dat was ook de laatse keer dat ik deze shop ga bezoeken

+1
🍃 smokezemmol

09-03-2020

Gore kankershop personeel denkt dat ze grappig zijn ofzo. Wiet is stront

+1
🌱 j282k20

27-01-2020

Geen fijne shop om te komen, voel me er weggekeken. Niet op m'n gemak. Kwaliteit ook niet om over naar huis te schrijven, ga liever naar een andere shop.

+1
🍃 highlord

28-11-2019

Slechtste shop van Amersfoort 100%

+1

28-06-2019

Erg onaangename sfeer. Keuze zeer beperkt en bediening kan beter. Standaard wiet maar constante kwaliteit.

+1
🍃 ron

ron

3 / 5

14-02-2019

Redelijke shop alleen er is een groot probleem daar . Het valt me op dat sommig personeel onbeschoft, intimiderend en grensoverschrijdend naar (sommige?) klanten is. Er bepaalde gasten zijn die zich blijkbaar aangemoedigd voelen om zich ook zo te gedragen. De bedrijfsleider de aanvoerder van dat geneuzel is. Hij zou een voorbeeld moeten zijn 'hoe je met klanten omgaat. Ik heb er persoonlijk geen last van maar word er intussen een beetje misselijk van om aan te moeten zien (en horen) Verder helemaal goed want kan me auto makkelijk kwijt en de Haze is top!

+1

Greenmeister Deals
Must Have Products

De beste aanbiedingen voor premium producten, exclusief voor Greenmeister users. Tijdelijk beschikbaar!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive