Warda

Warda

Rokersruimte
Pinnen mogelijk
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

Updated: 10/1/2022
 • 3 out of 5 stars

  1 rating
  €€€€

Over coffeeshop Warda

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Van Woustraat 147, Amsterdam

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

4.3 out of 5 stars

Gebaseerd op 4 reviews

Review data

5 star reviews

25%

4 star reviews

75%

3 star reviews

0%

2 star reviews

0%

1 star reviews

0%

Review Warda

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🥦 papa jo

26-03-2024

Voor de sfeer (waar ik eerlijk gezegd nog steeds om moet lachen), het aardige personeel en de goede wiet en goede hasj krijgt de Warda van mij een 4 🌟 Ik kom zeker terug 👍

0
  🥦 papa jo

  26-03-2024

  Oké, geef toe, Warda is niet bepaald een typisch koffietentje. Het doet meer denken aan een nachtclub, maar als je een kush-liefhebber bent zoals ik... Dan moet je zeker even langs Warda gaan. Afgezien van de "absurde" sfeer en het vriendelijke personeel, heeft Warda een behoorlijke selectie Kush-variëteiten, of het nu gaat om wiet of hasj. Ook de selectie van andere variëteiten is indrukwekkend. Het menu biedt ook een mooie selectie van aanbiedingen. Mijn keuze viel op Warda kush wiet en banaan kush hasj. Zodra ik het woog merkte ik de opdringerige kush-geur op, oké naar mijn smaak was het een beetje droog, maar goed (dat is gemakkelijk te reguleren dankzij boveda 😉), klassiek kush-achtig bij het roken. Het effect is geweldig... De gekoelde avond is onvermijdelijk. 🤪👌🫶 Naar de Banana kush hasj..... Je kent Banana Jo toch? 😂🤪 Je kunt banaan, zoet, fruitig verwachten gecombineerd met een subtiele kush-noot 🫶 kort na de eerste trek begint het effect en neemt toe en neemt toe... Wat ik daarmee bedoel is dat je van tevoren een ketting om je koelkast moet leggen 😬😝 het spul is sterk, de werking houdt lang aan. Een goede keuze voor totaal ontspannen avonden 😉👌 over dat ding met de koelkast 🤓 het heeft een sterke eetlustopwekkende werking en moet daarom zeker borstvoeding gegeven worden 🤪😝😂 Ik rookte beide in de vorm van een joint met tabak.

  0
   🍃 Jochemm

   25-03-2021

   Goeie wiet, top personeel.

   0
    🍃 fret

    fret

    4 / 5

    15-07-2019

    Fijne shop, lekkere haze!

    0