Tuda Fruta

Tuda Fruta

Rokersruimte
Pinnen mogelijk
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

Updated: 12/24/2022
 • hybrid

  white widow

  huismerk

  2,6 out of 5 stars

  30 ratings
  €€€€
 • bubblegum

  huismerk

  2,9 out of 5 stars

  41 ratings
  €€€€
 • sativa

  amnesia haze

  huismerk

  2,7 out of 5 stars

  44 ratings
  €€€€

Over coffeeshop Tuda Fruta

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Chris Bennekerslaan 48, Rotterdam

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

2.6 out of 5 stars

Gebaseerd op 19 reviews

Review data

5 star reviews

21%

4 star reviews

21%

3 star reviews

5%

2 star reviews

5%

1 star reviews

47%

Review Tuda Fruta

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🍃 local

local

4 / 5

10-04-2018

Bij Tuda Fruta kan je alleen afhalen, maar als je niet meer zoekt dan dat is het een prettige shop. Klanten worden netjes en vriendelijk geholpen, en met ondanks de glazen afscheiding kan je prima met de verkoper communiceren. De variëteit van het aantal wietsoorten dat verkocht wordt is beperkt en qua keuze enigszins saai, maar is geschikt voor verschillende behoeften (Op volgorde van sativa naar indica: Amnesia Haze €12 p/g, Boeddha Haze, Bubblegum, White Widow €10 p/g, Crystal Bud 10 p/g, en een Thaise buitenwiet voor wie wat minder te besteden heeft (5€ p/g. Waarbij een van deze soorten soms is uitverkocht.) Met het aanbod van hasj heb ik geen ervaring. De kwaliteit is bij Tuda Fruta best heel redelijk, voor Rotterdamse begrippen is zeker niet slecht. Alle wiet is voorverpakt en de gewichten zijn structureel aan de lage kant (tot.05 gram minder). Deze shop doet het binnen het strenge gedoogbeleid helemaal niet slecht, maar zou in een vrije cannabismarkt onder de maat zijn.

+4

  23-05-2019

  troep zaak, slechte service en producten. Tevens ook nog 21

  +2
   🍃 andre

   andre

   1 / 5

   22-01-2019

   Veels te duur! Te droge en zwakke Super polm 0,6 gram voor 6 euro. En ik met me uitgezakte weedsmoel van 54 moet mijn id laten zien anders geen verkoop. Personeel zit in witte jassen achter t loket. Kom er nooit meer rij wel ff door naar de stad

   +2
    🍃 Joopienator

    11-05-2022

    Haal altijd 2.4/2.5 gram white widow. Altijd goed nog nooit teleurgesteld. Goeie wiet voor als je lekker snel de coffeshop in wil en uit. Vlakbij metro. Vriendelijke bewaker.

    +1

     26-02-2024

     Goed cofffieshop Maar maken onderscheid tussen blank en buitenlands ik haal al jaren daar mijn weed eindstand ken het gebeuren dat je een keerje je legitimatie niet bij je hebt twee keer ben ik geweigerd Terwel ze me groeten en zeggen hoe gaat het vriendelijk doen nu heb ik al aantal keer gezien dat klanten die het toch niet legitimatie bij hadden die toch werden geholpen leuke cofffieshop maar je word behandeld als shit onder de schoen Mij niet meer gezien en eigenaar je ken fluiten naar mijn centen en je shag voor gedraaide die je verkoop

     0
      🌱 cannasiast

      24-12-2022

      Super polm hier is dikke prima, streng ID beleid maar vriendelijk personeel. Voor wiet kun je wellicht beter naar Den Haag

      0
       🍃 Joopienator

       21-08-2022

       Haal altijd ww hier. Is goeie shop, niet de beste wiet maar als je even snel wil halen en weer weg wil is dit idealen shop wel 21+

       0
        🍃 jdm3asY

        19-05-2022

        i love them, they are little more expensive than the others, grass is good, people are also good

        0
         🍃 susan

         susan

         1 / 5

         08-02-2021

         Erg jammer dat jullie van aboutaleb pas om 17:30 uur open mogen. De kinderen gaan nog niet naar school vanwege de sneeuw. Dus eigenlijk is het nog schoolvakantie.

         0
          🍃 stoner010

          02-09-2020

          Net zojuist crystalbud gehaald voor 12 euro 1,2 gram heel vriendelijk geholpen maar de kwaliteit is echt bagger, zulke slechte wiet heb ik nog nooit gekregen. Ik heb het rond een uur of 11 gehaald en om half 12 lag het al in de vuilnisbak zelfs junkies roken dit niet. Ik geef 2 sterren voor de klantvriendelijkheid Maar je wiet koop ik nooit meer

          0
           🍃 harrie

           27-07-2020

           Sinds jaren weer eens wat bij tuda gekocht,kwaliteit is nog steeds slecht ook erg duur, stukje superpolm 1,2 gr voor €12,00 en het is een beetje dezelfde kwaliteit als de zeepjes van vroeger. Ik heb het niet eens geprobeerd zo stinkt het, geef het wel aan een junk of zo. En het zit dan ook nog in een onhandig plastic bakje, erg handig in de zomer als je bijna geen zakken hebt, ik zal een nektasje voor die onzin kopen, En dan dat legitimeren slaat ook nergens op, ik spreek vloeiend Nederlands en ben bijna zestig er is dan ook geen wet die dit verplicht. Als bijna de laatste winkel in Rotterdam geen cash accepteren i.v.m. corona gaat ook nergens over. Ze zijn nog roomser dan de paus, de huilende paus zou dan ook een leuke naam zijn voor deze shop.

           0
            🍃 rvazdias

            17-03-2020

            vandaag geweest maar toch gesloten ondanks dat de regering toestemd

            0
             🍃 gånja

             16-12-2019

             Prima zaak en personeel, maar hasj en wiet is inderdaad niet van hoge kwaliteit.

             0

              28-08-2019

              Kwaliteit valt tegen en zeker ten opzichte van de prijs! Voor als nog vind ik dit de duurste shop van Rotterdam eo. Je wordt er als een idioot behandeld door het arrogante personeel, achter glas in een witte dokters jas... Ik met een 54 jarige uitgezakte wiet smoel moet zich legitimeren. Dat laatste kan nog net maar is rond uit raar. nee ik wandel wel ff door naar t centrum waar de kwaliteit, zeker van de hash vele malen beter is en beter qua prijs. plus punt; prima parkeren en ze verkopen thai. Verbaasd mij dat deze toko nog bestaat.

              0
               🍃 andrie

               02-08-2019

               Vind het zelf een zaad shop. Te vaak zaadjes tegengekomen tussen de toppen, als je het al toppen kan noemen. klant onvriendelijk, slechte serves, enz. Als ik jullie allemaal was zou ik deze shop vermeiden. Dat doe ik namelijk ook!

               0