Tuda Fruta

Tuda Fruta

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

updated: 12/24/2022

 • 2,6 out of 5 stars

  30 ratings

  huismerk

  €€€€
 • 2,9 out of 5 stars

  41 ratings

  huismerk

  €€€€
 • 2,7 out of 5 stars

  44 ratings

  huismerk

  €€€€

Over coffeeshop Tuda Fruta

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Chris Bennekerslaan 48, Rotterdam

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

2.6 out of 5 stars

Gebaseerd op 18 reviews

Review data

5 star reviews

22%

4 star reviews

22%

3 star reviews

6%

2 star reviews

6%

1 star reviews

44%

Review Tuda Fruta

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🍃 local

local

4 / 5

10-04-2018

Bij Tuda Fruta kan je alleen afhalen, maar als je niet meer zoekt dan dat is het een prettige shop. Klanten worden netjes en vriendelijk geholpen, en met ondanks de glazen afscheiding kan je prima met de verkoper communiceren. De variëteit van het aantal wietsoorten dat verkocht wordt is beperkt en qua keuze enigszins saai, maar is geschikt voor verschillende behoeften (Op volgorde van sativa naar indica: Amnesia Haze €12 p/g, Boeddha Haze, Bubblegum, White Widow €10 p/g, Crystal Bud 10 p/g, en een Thaise buitenwiet voor wie wat minder te besteden heeft (5€ p/g. Waarbij een van deze soorten soms is uitverkocht.) Met het aanbod van hasj heb ik geen ervaring. De kwaliteit is bij Tuda Fruta best heel redelijk, voor Rotterdamse begrippen is zeker niet slecht. Alle wiet is voorverpakt en de gewichten zijn structureel aan de lage kant (tot.05 gram minder). Deze shop doet het binnen het strenge gedoogbeleid helemaal niet slecht, maar zou in een vrije cannabismarkt onder de maat zijn.

+4

23-05-2019

troep zaak, slechte service en producten. Tevens ook nog 21

+2
🍃 andre

andre

1 / 5

22-01-2019

Veels te duur! Te droge en zwakke Super polm 0,6 gram voor 6 euro. En ik met me uitgezakte weedsmoel van 54 moet mijn id laten zien anders geen verkoop. Personeel zit in witte jassen achter t loket. Kom er nooit meer rij wel ff door naar de stad

+2
🍃 Joopienator

11-05-2022

Haal altijd 2.4/2.5 gram white widow. Altijd goed nog nooit teleurgesteld. Goeie wiet voor als je lekker snel de coffeshop in wil en uit. Vlakbij metro. Vriendelijke bewaker.

+1

24-12-2022

Super polm hier is dikke prima, streng ID beleid maar vriendelijk personeel. Voor wiet kun je wellicht beter naar Den Haag

0
🍃 Joopienator

21-08-2022

Haal altijd ww hier. Is goeie shop, niet de beste wiet maar als je even snel wil halen en weer weg wil is dit idealen shop wel 21+

0
🍃 jdm3asY

19-05-2022

i love them, they are little more expensive than the others, grass is good, people are also good

0
🍃 susan

susan

1 / 5

08-02-2021

Erg jammer dat jullie van aboutaleb pas om 17:30 uur open mogen. De kinderen gaan nog niet naar school vanwege de sneeuw. Dus eigenlijk is het nog schoolvakantie.

0
🍃 stoner010

02-09-2020

Net zojuist crystalbud gehaald voor 12 euro 1,2 gram heel vriendelijk geholpen maar de kwaliteit is echt bagger, zulke slechte wiet heb ik nog nooit gekregen. Ik heb het rond een uur of 11 gehaald en om half 12 lag het al in de vuilnisbak zelfs junkies roken dit niet. Ik geef 2 sterren voor de klantvriendelijkheid Maar je wiet koop ik nooit meer

0
🍃 harrie

27-07-2020

Sinds jaren weer eens wat bij tuda gekocht,kwaliteit is nog steeds slecht ook erg duur, stukje superpolm 1,2 gr voor €12,00 en het is een beetje dezelfde kwaliteit als de zeepjes van vroeger. Ik heb het niet eens geprobeerd zo stinkt het, geef het wel aan een junk of zo. En het zit dan ook nog in een onhandig plastic bakje, erg handig in de zomer als je bijna geen zakken hebt, ik zal een nektasje voor die onzin kopen, En dan dat legitimeren slaat ook nergens op, ik spreek vloeiend Nederlands en ben bijna zestig er is dan ook geen wet die dit verplicht. Als bijna de laatste winkel in Rotterdam geen cash accepteren i.v.m. corona gaat ook nergens over. Ze zijn nog roomser dan de paus, de huilende paus zou dan ook een leuke naam zijn voor deze shop.

0
🍃 rvazdias

17-03-2020

vandaag geweest maar toch gesloten ondanks dat de regering toestemd

0
🍃 gånja

16-12-2019

Prima zaak en personeel, maar hasj en wiet is inderdaad niet van hoge kwaliteit.

0

28-08-2019

Kwaliteit valt tegen en zeker ten opzichte van de prijs! Voor als nog vind ik dit de duurste shop van Rotterdam eo. Je wordt er als een idioot behandeld door het arrogante personeel, achter glas in een witte dokters jas... Ik met een 54 jarige uitgezakte wiet smoel moet zich legitimeren. Dat laatste kan nog net maar is rond uit raar. nee ik wandel wel ff door naar t centrum waar de kwaliteit, zeker van de hash vele malen beter is en beter qua prijs. plus punt; prima parkeren en ze verkopen thai. Verbaasd mij dat deze toko nog bestaat.

0
🍃 andrie

02-08-2019

Vind het zelf een zaad shop. Te vaak zaadjes tegengekomen tussen de toppen, als je het al toppen kan noemen. klant onvriendelijk, slechte serves, enz. Als ik jullie allemaal was zou ik deze shop vermeiden. Dat doe ik namelijk ook!

0

18-07-2019

Deze coffeeshop is ten eerst te duur (ik heb het aantal van de bakjes gewogen en dat klop niet) Tweede voor wat het spel met de bakjes? 🤔 🤔 Ook nog ik kom bina ik vraag €23,20 het medewerkers (dikke vet best) jij wild me het geven maar toen ik laat him zien mijn Paspoort, jij zegt gewoon oké dat gaat niet worden omdat zegt hij (de dikke vet) jou paspoort is niet van Europa????

0

Greenmeister Deals
Must Have Products

De beste aanbiedingen voor premium producten, exclusief voor Greenmeister users. Tijdelijk beschikbaar!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive