The Paradise

Spoorstraat 45, Hilversum

2.3/5(13)
niet geverifieerd

Services

bewerken
pinnen rookruimte toeristvriendelijk gemakkelijk parkeren De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Openingstijden

bewerken

Reviews

2
topcomment

Meestal bagger. Eigenaar is n eikel.

2

Amnesia niet proberen hadden met 4 mensen een 25€ voordeel zak. We hebben alles geprobeerd een pure een 5 tipper L joint en we waren niet stoned

2

Ze sjoemelen met het gewicht. Heb na verdenkingen van anderen het een aantal keer nagewogen. Ook lijkt de kwaliteit steeds minder te worden. Personeel was altijd chagrijnig en arrogant. Nu met de wetenschap dat ik al jaren belazerd ben door deze shop is dat extra zuur.

2

Alle wietjes smaken het zelfde. Zitten vaak zaadjes in de wiet.

2

ik had al een tijdje een vermoeden er te weinig in de zakjes zat , en nou had ik weer batterijen voor me weegschaaltje gehaald , en die is ook geijkt, zakjes van 2 gram zit 1,7 in en zakjes van 1 gram zit 0.75 gram in , het geen een dermate verschil is , dat ze het expres doen , met de gram zakjes stelen ze dan gewoon 1/4 .

1

2 gram besteld 2 gram betaald, thuis nagemeten 1.6 gram gekregen!

1

Tja niet echt een aanrader Personeel is niet echt vriendelijk en de weed Bob Marley niet rijp en een rare smaak

1

Beperkte aanbod helaas erg slappe wiet.beste zijn de hazejointjes...voorgedraaid die zijn enigzins sterk de rest allemaal lichte wiet.

0

Verkoopt alleen pre-packed zakjes, je krijgt soms de keuze uit een paar zakjes of je moet het doen met wat je krijgt. De kwaliteit is erg wisselend...

0

Goeie wiet, vriendelijk personeel en redelijke prijzen

-1

Beperkt aanbod, niet super maar voor snel halen wel oke

-2

eerste shop waar ik ooit binnen ben geweest met een mooi interieur, ook is de haze wel redelijke wiet voor de prijs voor hilversum standaards.

-3

Prima shop goede kwaliteit pp 10 euro voor 1.8 gram goed stoned ervan