The Happy Corner

The Happy Corner

Rokersruimte
Pinnen mogelijk
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

Updated: 8/7/2023
 • 2,2 out of 5 stars

  52 ratings
  €€€€
 • hybrid

  tutti frutti

  huismerk

  3 out of 5 stars

  3 ratings
  €€€€
 • sativahybridindica

  gorilla

  huismerk

  1 out of 5 stars

  1 rating
  €€€€€

Over coffeeshop The Happy Corner

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Oude Molenstraat 115-117, Assen

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

1.6 out of 5 stars

Gebaseerd op 29 reviews

Review data

5 star reviews

7%

4 star reviews

3%

3 star reviews

10%

2 star reviews

0%

1 star reviews

79%

Review The Happy Corner

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

21-05-2018

I was there today, one guy wanted to have his computer while he smoked, but the only one in the staff who was there an old blond woman, she gets irritated and did not let him. She went really aggressive and threaten him with ugly stuff. Probably one of those places where you will get fucked up in the office if they dont like you or if you look at them wrong. Bad experience, happens once, happens probably always. If you go there, be careful of that blond old lady. I do NOT recommend it. I rather drive 10min more to Groninge where you have 100 good places, where people sitting, having fun and as any cafe, they use there computer and WIFI. I felt sorry for the guy, I talked to him, also he was shocked. Now you know!

+16
  🍃 rico

  rico

  1 / 5

  03-11-2018

  Niet een hele beste shop...als inwoner van smilde mag je niet binnen zitten...hebben een monopolie positie en maken daar dankbaar misbruik van... Geen goede wiet en een waardeloos beleid..wij kopen in vervolg ergens anders

  +15
   🍃 smoky

   smoky

   1 / 5

   08-09-2018

   Ga er niet heen, je wordt bedonderd. Hele slechte wiet en stervens duur. Weg met die kudt tent. En het personeel haalt wiet of hasj uit de verpakking voor eigen gebruik of om ook te verkopen.

   +8

    22-05-2018

    omg FUCKED UP PLACE! I am at coffe shops with my laptop 8h per day! I would never go there!

    +7
     🍃 smoky

     smoky

     1 / 5

     16-08-2018

     Ze halen achter de bar zelf wiet uit de verpakking, en die verkopen ze weer. Waardeloose coffeeshop.

     +6
      🍃 reinout

      23-07-2020

      Wat een kut shop, bijna geen keuze, chagrijnige bediening, en als je een los vloeitje vraagt, krijg je die niet, maar moet je een heel pakje kopen.. Met de opmerking, als je wat te klagen en hebt, ga je maar naar de belastingdienst

      +5
       🥦 timdev

       10-05-2020

       Deze shop is meteen failliet als de gemeente een concurrent toelaat. Dure, slechte wiet!

       +5
        🍃 abc

        abc

        1 / 5

        20-03-2019

        Zo zie je maar weer als de gemeente maar 1 shop toe laat die geen Concurrentie heeft, kunnen ze vragen wat ze willen. 0,8 voor 7,50 is belachelijk, Het word nog onder de 3,50 per gram ingekocht. (Groiningen is veel goedkoper)

        +5
         🍃 oketop

         28-04-2020

         Hoe mag deze shop uberhaupt nog open zijn. Haal normaal altijd uit groningen maar omdat het te laat was nog naar groningen op en neer te gaan toch maar besloten hier heen gegaan. kocht plakje polm voor 15 euro! kom vervolgens thuis en besluit het even te testen. zwarte rook en smelt niet, laat een kij hard grijs blok achter. Van hier roken is gegarandeerd kanker na meer dan 1 joint. Echt rond uit onacceptabel, kom hier nooit meer terug en raad het sterk af om hier je hasj/wiet te kopen. Krijgt van mij 1 ster omdat het niet lager kan.

         +4
          🍃 verbitterd

          25-02-2019

          Als iemand die al jaren in Assen heeft gewoond en ook al zeer lange tijd joints rookt, neem het maar van mij aan: Deze shop is zéér slecht en houd een monopolie in hadden binnen de regio. Ze vinden het dus de normaalste zaak van de wereld om je een (zwaar) verminderde hoeveelheid te verkopen voor aanzienlijk hogere prijzen dan alle andere coffeeshops in Nederland. Een 6je? Nee, betaal maar 7,50 euro voor een zakje waar je nét 2 en héél zelden 3 jointjes uit haalt. Afijn, dan maar een 12je toch? Nee! Betaal maar 15 euro voor een zakje waar langer na niet genoeg in zit om het prijsverschil goed te maken. Het standaard 25je laat ook te wensen over met de prijs van 27,50 euro voor een teleurstellende hoeveelheid wiet. De kwaliteit is over het algemeen redelijk, maar de prijsverhouding en het rot-excuus dat de wiet "extra compact" is is natuurlijk klink-klare onzin. Gemeente Assen zou eindelijk een keer een concurrerende coffeeshop toe moeten laten maar elk voorstel wordt altijd afgewezen.

          +4
           🍃 daan015

           24-02-2019

           Vandaag langs geweest, nergens stond bij de prijzen hoeveel je krijgt en toen ik het vroeg kreeg ik als antwoord dat de prijs per zakje is en dat er iets meer dan 1 gram inzit, beetje een vage plek zeker niet aan te raden

           +4
            🌱 Red eye

            14-08-2021

            Wordt in de volksmond ook wel Crappy Corner genoemd. Dure stuff en geen vriendelijke benadering. Locals rijden liever een half uur voor kwaliteit.

            +3
             🌱 espel420

             08-04-2020

             Slechte shop.

             +3
              🍃 bob marley

              09-11-2019

              1 vd Slechtste Shop uit het noorden! Ben zeer bekend in de 3 noordelijke provincies. Maar deze shop slaat echt op alles. Slechte wiet chagerijnig personeel. Heel gierig ook dr kan nog geen vloeitje of tippie vanaf.

              +3
               🌱 suroks

               08-05-2019

               Echt een schijt shop. Hasj ruikt naar kruiden. 3 jointjes verder en nog nuchter!

               +3