The Grass Company Spoorlaan

The Grass Company Spoorlaan

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan
Deelnemer wietexperiment

Menu

updated: 2/27/2024


Over coffeeshop The Grass Company Spoorlaan

Adres: Spoorlaan 360, Tilburg

Schuin tegenover centraal station Tilburg ligt een prachtig, karakteristiek pand met twee verdiepingen, gevuld met alle ingrediënten om even rustig aan te doen. Goed eten, fijn personeel, lekkere drankjes en heel veel keuze.

Al bijna vijftien jaar is The Grass Company Spoorlaan dé plek om in volledige relaxmodus te gaan. Hoewel de shop makkelijk bereikbaar is, wordt de weg terug niet altijd even snel gevonden. Hoe dat komt? Niet (alleen) door de heerlijke cannabis die je op verschillende wijzen kunt consumeren, maar vooral door de prettige doe-maar-rustig-aan mentaliteit. Jij bent toe aan ontspanning en daar moet je nou net geen eindtijd op zetten.

The Grass Company Spoorlaan heeft een heel ruim aanbod. Is chique, maar niet fancy. Er is parkeergelegenheid in de buurt en is culinair creatief. Zodoende verandert de menukaart geregeld en worden er wekelijks wisselende gerechten gepresenteerd!

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

3.8 out of 5 stars

Gebaseerd op 36 reviews

Review data

5 star reviews

31%

4 star reviews

44%

3 star reviews

17%

2 star reviews

0%

1 star reviews

8%

Review The Grass Company Spoorlaan

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

👑 rapmexx

15-01-2024

Mooie ligging! Dicht bij station. Super zitplekken, een mooi menu met eten en drinken en edibles. Je kan helaas de wiet niet ruiken. Dus je zult blind moeten kopen. Dat blijft natuurlijk een risico. Zeker als je van ver komt en niet teleurgesteld wilt worden met een verkeerde keus. Verder hebben ze ook het aanbod van de legale telers. En is alles voorverpakt in bakjes met statiegeld. Hele mooi shop maar dat niet kunnen ruiken ligt me niet zo heel lekker vandaar de 3 sterren!

+3
  👑 rapmexx

  20-12-2023

  Veel verhalen over gehoord. Ik ga hier binnenkort uitgebreider op in!

  +3
   👑 rapmexx

   20-12-2023

   Goeie shop! Laatst de eerste legale wiet gehaald. Top wiet!

   +2

    11-02-2024

    Im was for the LEGAL weed and it was unexpectedly GOOOD. Also very happy I could livestream here, and share the good stuff. I really liked it and it wasn’t that pricey, I got super high hehe even though im a regular smoker. The interior is really nice and the staff was cool. A lot of space to sit and the vibes were overall very good🫶🏼I bought the COG Black Cherry Punch and Headband Crescendo, wow and high ;)

    +1
     🌱 arkfarmz

     08-01-2024

     Gezellig om te zitten lekker eten ,maar zeker geen top menu

     +1
      🌱 tilburger25

      10-04-2019

      Aanbod is al jaren hetzelfde en niet ontzettend uitgebreid. Restaurant is een prima plek om te zitten, vaak diverse muziek en lekker eten (wel wat duurder geworden in de afgelopen tijd, maar nog steeds best prima te doen). Over het algemeen vriendelijk personeel. De wiet is prima, wordt verkocht per €8 en €16.

      +8
       🍃 smokey-b

       23-01-2020

       Het beste aan deze shop is het feit dat je gewoon goed eten hebt en je tegelijkertijd je joint kan roken. Echter de wiet vind ik minder en te duur voor wat je krijgt. Als je hierheen gaat adviseer ik je eigen wiet mee te nemen en gewoon lekker in het restaurant te zitten want dat is het zeker waard!

       +3
        🌱 sohaj

        sohaj

        1 / 5

        09-04-2019

        All of weed is to dry, and always has same weed

        +3

         19-12-2023

         Al veel avonden hier gezeten met vrienden en spelletjes gespeeld. Erg fijne shop om te chillen en een hapje te eten. Ook voor vegetarisch en vegan veel aanbod (vegan milkshakes!)

         +2
          🍃 saixk

          saixk

          5 / 5

          22-07-2023

          In de coffeeshop, noorderlicht brandt fel, Hier chillen we, 't is hier helemaal snel. Good vibes only, de sfeer is top, Northern lights aan, het gaat hier non-stop.

          +2
           🌱 Ewaneef

           08-03-2022

           Ketama beste assie van NL, lowkey en mellow. Beste shop van tilly sowieso

           +2
            🥦 Lost Kush

            06-03-2022

            Northern lights en Hindu Kush gehaald. Beide rookte lekker. Iets aan de droge kan wel helaas en inderdaad niet het sterkste spul. Maar voor de prijs vond ik het prima. Hun zero hasj vond ik minder. Voelde hier weinig tot niets van en zag er ook niet mooi uit. Deze zal ik laten liggen. Ivm corona helaas niet in de coffeeshop kunnen zitten om te genieten van hun eten. Hopelijk bij mn volgende bezoek wanneer ik wel in tilburg ben!

            +2

             30-12-2019

             Super relaxte plek om te zitten met lekker eten! Draaien lekkere muziek en de bediening is erg aardig. Qua wiet is het aanbod en de kwaliteit niet heel denderend. Jack Herrer is wel erg lekker!

             +2
              🌱 stormpunk

              01-10-2019

              Heel gezellig om even te blijven hangen. Wel een beetje beperkt wiet aanbod en vrij prijzig. Vriendelijk personeel en lekkere keuken. Aanrader!

              +2

               31-10-2023

               Lekker plek om te chillen met wat eten en de weed milkshake is een aanrader. Wel puur roken of vapen

               +1