The Grass Company Spoorlaan

The Grass Company Spoorlaan

Rokersruimte
Pinnen mogelijk
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan
Deelnemer wietexperiment

Menu

Updated: 6/17/2024

CBD

cbd weed

huismerk

4 out of 5 stars

2 ratings

Over coffeeshop The Grass Company Spoorlaan

Adres: Spoorlaan 360, Tilburg

Deze locatie van The Grass Company vind je schuin tegenover Centraal Station Tilburg. Dit karakteristieke gebouw met twee etages is een plek waar je - ook nuchter - meteen relaxed bent. Kortom: al jarenlang dé hotspot waar je in de allerhoogste sferen komt. 

Er zijn tientallen redenen te noemen waarom het hier prima toeven is. Is het de relaxte sfeer, vriendelijke bediening en de ruime keuze aan drankjes? Of misschien is het de heerlijke kaart waar je op een nuchtere maag (of met de munchies) sowieso van wil bestellen? Wie weet. Ben je in een hongerige bui, dan zit je hier sowieso goed. Met een creatieve keukenbrigade wisselt de kaart regelmatig door.

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

3.9 out of 5 stars

Gebaseerd op 40 reviews

Review data

5 star reviews

35%

4 star reviews

40%

3 star reviews

18%

2 star reviews

0%

1 star reviews

8%

Review The Grass Company Spoorlaan

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

👑 rapmexx

15-01-2024

Mooie ligging! Dicht bij station. Super zitplekken, een mooi menu met eten en drinken en edibles. Je kan helaas de wiet niet ruiken. Dus je zult blind moeten kopen. Dat blijft natuurlijk een risico. Zeker als je van ver komt en niet teleurgesteld wilt worden met een verkeerde keus. Verder hebben ze ook het aanbod van de legale telers. En is alles voorverpakt in bakjes met statiegeld. Hele mooi shop maar dat niet kunnen ruiken ligt me niet zo heel lekker vandaar de 3 sterren!

+3
  👑 rapmexx

  20-12-2023

  Veel verhalen over gehoord. Ik ga hier binnenkort uitgebreider op in!

  +3
   👑 rapmexx

   20-12-2023

   Goeie shop! Laatst de eerste legale wiet gehaald. Top wiet!

   +3

    25-05-2024

    My Favorite coffeshop

    +1

     13-05-2024

     top

     +1
      🍃 xanneau

      12-06-2024

      fijne locatie maar de wiet viel wat tegen

      0
       🌱 tilburger25

       10-04-2019

       Aanbod is al jaren hetzelfde en niet ontzettend uitgebreid. Restaurant is een prima plek om te zitten, vaak diverse muziek en lekker eten (wel wat duurder geworden in de afgelopen tijd, maar nog steeds best prima te doen). Over het algemeen vriendelijk personeel. De wiet is prima, wordt verkocht per €8 en €16.

       +8
        🍃 saixk

        saixk

        5 / 5

        22-07-2023

        In de coffeeshop, noorderlicht brandt fel, Hier chillen we, 't is hier helemaal snel. Good vibes only, de sfeer is top, Northern lights aan, het gaat hier non-stop.

        +3
         🍃 smokey-b

         23-01-2020

         Het beste aan deze shop is het feit dat je gewoon goed eten hebt en je tegelijkertijd je joint kan roken. Echter de wiet vind ik minder en te duur voor wat je krijgt. Als je hierheen gaat adviseer ik je eigen wiet mee te nemen en gewoon lekker in het restaurant te zitten want dat is het zeker waard!

         +3
          🌱 sohaj

          sohaj

          1 / 5

          09-04-2019

          All of weed is to dry, and always has same weed

          +3

           11-02-2024

           Im was for the LEGAL weed and it was unexpectedly GOOOD. Also very happy I could livestream here, and share the good stuff. I really liked it and it wasn’t that pricey, I got super high hehe even though im a regular smoker. The interior is really nice and the staff was cool. A lot of space to sit and the vibes were overall very good🫶🏼I bought the COG Black Cherry Punch and Headband Crescendo, wow and high ;)

           +2

            19-12-2023

            Al veel avonden hier gezeten met vrienden en spelletjes gespeeld. Erg fijne shop om te chillen en een hapje te eten. Ook voor vegetarisch en vegan veel aanbod (vegan milkshakes!)

            +2
             🌱 Ewaneef

             08-03-2022

             Ketama beste assie van NL, lowkey en mellow. Beste shop van tilly sowieso

             +2
              🥦 Lost Kush

              06-03-2022

              Northern lights en Hindu Kush gehaald. Beide rookte lekker. Iets aan de droge kan wel helaas en inderdaad niet het sterkste spul. Maar voor de prijs vond ik het prima. Hun zero hasj vond ik minder. Voelde hier weinig tot niets van en zag er ook niet mooi uit. Deze zal ik laten liggen. Ivm corona helaas niet in de coffeeshop kunnen zitten om te genieten van hun eten. Hopelijk bij mn volgende bezoek wanneer ik wel in tilburg ben!

              +2

               30-12-2019

               Super relaxte plek om te zitten met lekker eten! Draaien lekkere muziek en de bediening is erg aardig. Qua wiet is het aanbod en de kwaliteit niet heel denderend. Jack Herrer is wel erg lekker!

               +2