Speak Easy

Varkensstraat 3, Arnhem

2.8/5(6)
niet geverifieerd

Services

bewerken
rookruimte pinnen gemakkelijk parkeren De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Over coffeeshop Speak Easy

Speak Easy is een erg gezellig coffeeshop bij het Spijkerkwartier. Iedereen is welkom – zo welkom zelfs dat de thee en koffie gratis zijn.Deze coffeeshop staat vooral bekend om de kwaliteit van de Orange Bud, Super Skunk en Turbo Skunk.


Openingstijden

bewerken

Reviews

2
topcomment

Gweldige skunk vooral de Turbo. Is voornamelijk in mijn optiek een echte afhaal shop, ja je kan er zitten maar het is niet de meest chille ruimte om te zitten gratis koffie en thee is ook hier weer een pluspunt. Over het algemeen aardig personeel op een enkele uitzondering na. @Ottberto how can you have tested things at speak easy that they don't even sell? Also what kinda tests did you conduct everywhere?

1

Orange bud is helaas niet meer wat het was, kon er geen enkele high uit halen. Zelfde voor Northern Lights, jammer want was echt wel stukken beter voorheen! Personeel is wel altijd super vriendelijk en fijn om bij te kopen. Hier noem je vooraf je bedrag ipv gram dat je wilt bestellen en daardoor pakt het gewicht nog wel eens verschillend uit.

0

vriendelijk personeel😎 en goeie wiet alleen helaas laatst haze hasj gekocht maar ik durf te zeggen tot dat echt geen haze hasj was maar voor de rest nooit slechte ervaring gehad top coffeeshop!👍🏼

0

Ik weet niet voor voor scamweed dat ze me meegegeven hebben maar voor 10,- de gram verwacht ik toch wel high te worden! En nog niet goed gedroogd ook. Scherpe smaak, vies. Ik ben maar weer naar mijn oude vertrouwde shop gegaan!

-1

Gewoon goeie shop

-2

Tested Cheap Haze on Glucose and the test was positive. Dont smoke Brix or Sugar. Dont visit Speakeasy. The testresults of other coffeshops (zero zero, upstairs, lucky luke) was negative.

COFFEESHOPS IN DE BUURT