Shiva

Koestraat 12, Tilburg

4/5(21)

Services

pinnen gemakkelijk parkeren rookruimte toeristen toegestaan

Over coffeeshop Shiva

De geschiedenis van Eet- & Rooklounge Shiva gaat terug tot 1995. In dat jaar werd een start gemaakt, letterlijk vanuit “de voorkamer”. Tussen 1997 en 2001 hebben diverse verbouwingen ervoor gezorgd da... (toon meer)


Openingstijden

geverifieerd


Reviews

10
topcomment

5g Shiva voor 36 euris is wel een leuke deal daar, goedkoper dan op andere plaatsen. Maar onvriendelijke personeelsleden maken de ervaring daar wat minder.

7

Ze hebben goede weed en hasj voor leuke prijzen er is veel mogelijkheden verschillende bordspellen aanwezig en PlayStation je kan er ook eten kortom wij vonden het een leuke tent om te chillen aanrader

4

BlackBerry kush gekocht rookt heerlijk met een zoete smaak echt aanrader ook de zilver haze was lekker goed stoned geworden

2

Prima shop, Shiva is goede deal en betaalbaar. Ik was het wisselgeld vergeten en personeel kwam mij naar buiten achterna gelopen om het aan mij terug te geven. Dus zo slecht is dat personeel niet. En je kan zien ze hun hun best doen te kunnen blijven bestaan door de veranderingen die steeds plaatsvinden. Daar heb ik respect voor. Tis namelijk lastig ondernemen met het Achterdeur beleid. Je kan er pinnen en cash betalen en je krijgt echt wel eens iets cadeau is mijn ervaring.

1

Zeer lekkere space cakes en de wiet bon bons zij ook verrukkelijk

NU GESLOTEN

opent thursday om 10:00

opent in Google Maps

NU GESLOTEN

opent thursday om 10:00