Prix d’Ami

Haringpakkerssteeg 3, Amsterdam

3.9/5(15)

Services

pinnen gemakkelijk parkeren rookruimte toeristen toegestaan

Awards

Best Preroll 2021
Best indica flower 2020
Best Pre-Roll 2020
Best coffeeshop 2019

Over coffeeshop Prix d’Ami

Prix d’ami is de grootste coffeeshop van de wereld, met maar liefst 500 zitplaatsen.Wij beschikken over 5 grote rookruimtes, 8 pooltafels en 36 flatscreens die door het hele pand hangen. Hier op zijn ... (toon meer)


Openingstijden

geverifieerd

Reviews

4
topcomment

Yeah

3

Was weer een tijdje geleden dat ik hier voor het laatst was. Wel was dit een van de leukste smoke ervaringen die ik heb gehad in een coffeeshop. Boven is er een soort van 3D bioscoop, je kan er erg comfortabel zitten. Toen ik er zat was Jurassic World te zien. Je moet wel drinken halen om daar te mogen zitten, maar als je toch een jointje gaat roken is het wel fijn om geen droge bakkus te hebben. Qua wiet weet ik niet hoe goed het is, ik had een paar gram blueberry gehaald, want dat is 1 van mijn persoonlijke favorieten. Op z'n minst echt een aanrader voor de smoke-touristen!

2

BIGGEST AND THE BEST

2

Goeie weed. Spaarkaarten waar je 10% van je aankoop op gestort krijgt die je later weer kunt besteden. Ik ga er nooit meer heen omdat je ID moet laten zien en die neem ik nooit mee. Ben je 33.. snap et wel, maar jammer. Zijn genoeg goeie shops dus geen ramp. Maar zorg dan dat er een foto'tje op die kaart zichtbaar is, ik neem die ID sowieso niet mee.

1

Moonrock

NU OPEN

Coffeeshop Prix d’Ami is open tot 01:00

opent in Google Maps

NU OPEN

open tot 01:00