Pleasure

Pleasure

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

updated: 10/1/2022

 • hybrid

  white widow

  huismerk

  2,8 out of 5 stars

  37 ratings
  €€€€
 • sativa

  amnesia haze

  huismerk

  3,6 out of 5 stars

  32 ratings
  €€€€
 • sativa

  G13

  huismerk

  3 out of 5 stars

  2 ratings
  €€€€
 • sativa

  bob marley

  huismerk

  3,8 out of 5 stars

  90 ratings
  €€€€

Over coffeeshop Pleasure

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Voorstraat 81, Utrecht

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

1.6 out of 5 stars

Gebaseerd op 36 reviews

Review data

5 star reviews

8%

4 star reviews

3%

3 star reviews

8%

2 star reviews

3%

1 star reviews

78%

Review Pleasure

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🌱 420allday

23-12-2018

slechte coffeeshop, wiet is niet lekker

+8
  🍃 fresh

  fresh

  1 / 5

  22-05-2019

  Absoluut de slechtste shop van Utrecht. Onvriendelijk personeel wat te dom is om de dag in te kijken. Vooral die tuitlip en die pukkel..... Maar wat erger is: de weed is bijzonder slecht opgekweekt, met schadelijke middelen, waardoor je later kortademig kan worden, net zoals als hyperventileren. Hetzelfde effect! En ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat je er heel snel psychotisch van kan worden. Wellicht is dit de reden dat deze shop zoveel daklozen alsmede clieenten uit psychiatrie over de vloer krijgen. En over de aanbiedingen, en de voorgedraaide jointjes maar te zwijgen. Deze zijn minimaal een half jaar oud!... Als ze goede weed hebben, is dat hooguit 1 of 2 dagen. De rest is zoals beschreven hierboven. Deze shop is over twee jaar gesloten.

  +5
   🍃 nickie

   21-08-2019

   Bad weed. Bad atmosphere. A defenitely NO. There are better coffeeshops, just around the corner!!!

   +4
    🍃 nickie

    19-08-2019

    Zeker niet de beste coffeeshop in town. Vreemd deurbeleid, dat je je moet legitimeren is nog tot daar aan toe, maar dat je geen koptelefoon of oortjes mag dragen bij binnenkomst is een tikkeltje bizar. En dan de wiet, ik word er niet prettig stoned of high van, ken mensen die wiet van Pleasure resoluut weigeren omdat ze er echt ziek van worden. Dus je kunt je afvragen wat er met die wiet gebeurd, voordat het op de toonbank verschijnt.

    +3

     21-08-2018

     this is the most toxic , full of chemical oils , disgusting, this weed is not made by people who love what they do, this is made by criminal who dont care and got 0 love for plant or human, typical eurofag weed for sure...its disgusting on top of that it is like very LOW grade weed for usa people the cost of 1 oz is 320 dollar u GET SOME OF THE BEST DANK IN US for that..... remember when u bought a ounce for 60/70 dollar this is even worste quality then that

     +3
      🍃 jane

      jane

      1 / 5

      09-08-2018

      Ik weet niet wat ze in de weed aan groei middelen doen, maar krijg er telkens bijwerkingen van. Vorig jaar extreem vaak naar het toilet (kleine boodschap) na roken van klein jointje white widow. Tegenwoordig wordt ik op zeer regelmatige basis wakker ‘s nachts. Waarna ik weer voor 2 uurtjes in slaap val, en dan is het weer bingo. Gebroken nachten, totaal niet bevordelijk voor mijn algemene functioneren. Ik heb deze klachten niet bij weed bij andere shops, (grasje, de boot, high en low). Dus kan dit maar 1 ding betekenen: er wordt gewoon troep verkocht bij de pleasure!! Klagen help niet: de eigenaar is zo overtuigd van de zgn. goede kwaliteit, de medewerksters doen trouwens ook of ze nergens vanaf weten... Yeah right, bang zeker voor hun topjob... mij zien ze hier niet meer!!!!

      +3
       🍃 fairopinion

       09-08-2019

       Stupid black man working there, didn’t let me in, i saw him my id, but by photo and he said it’s fake, i just wanted to buy weed, i had all provements and i very needed to go away, fuck your black worker, he is bold, all in black

       +2
        🌱 qwerttu

        15-07-2019

        Super slechte shop. Eerst was het alleen slechte wiet. Nu kunnen ze ook geen respect meer opbrengen voor hun klanten. 1 kut tent. Wel 6 andere shops in de directe omgeving waar je waar voor je geld krijgt en degelijk behandeld zult worden.

        +2
         🌱 ut030

         ut030

         1 / 5

         14-07-2019

         Slechte personeel Slechte wiet

         +2
          🍃 biefstuk

          12-07-2019

          Vreselijke shop. De wiet is pure troep waar overduidelijk mee geklooit wordt. Personeel is ook zwaar beneden de maat, enkele van de dames lijken eeuwig chagrijnig te zijn en al helemaal jegens vrouwelijke klanten erg onvriendelijk. Hoeveelheid verschilt per keer dat lijkt net van hun bui af te hangen. Ze toetsen het bedrag wat je vraagt namelijk gewoon in... 15 euro voor 1.5 gram waar nog geen 3 zielige jointjes uit te draaien zijn gaat mij te ver. Elke shop in Utrecht is beter dan pleasure.

          +2
           🌱 offended

           25-06-2019

           This shop is not worth your money. They have absolutely no respect for fellow humans; they treat you as garbage and will rip your properties out of your hand. They are not capable of having a normal conversation and will immediatly abuse their powers and use threats like calling the police. Next to that you will be ripped off as giving twigs and leaves for weight is the norm for most of all employees. They will not treat you with dignity therefore it is better to spend your hard earned money in a different more customer friendly shop.

           +2
            🍃 xanneau

            24-12-2023

            prima wiet alleen kan het personeel soms in een slechte bui zijn

            +1
             🍃 Fat Doobie

             31-03-2021

             Hele slechte kwaliteit, service en hoeveelheid. De wietsoorten hebben andere namen maar zijn allemaal hetzelfde alleen spuiten ze er andere troep op. Elke keer als ik hier kom hoop ik dat ze hun shit op orde hebben maar ik eindig met het weggeven van mij wiet omdat het simpel weg niet te roken is.

             +1
              🌱 34cindy

              01-02-2021

              Deze shop heeft een mooie lijst met Bod Marley, zilver haze, ww en ga maar. Maar hun wiet is echt schandalig slecht. Ik vroeg om Bod Marley en Amnesia, maar kreeg wiet die allebei het zelfde roken muf en of er iets op gespoten was om het weer vochtig te maken. Vol met harde stukken, zaden en schilfertjes.. gewoon niet te roken.. Sinds ze 20:00 uur dicht gaan is hun wiet aanbieding wiet van schandalig slechte kwaliteit. Jammer

              +1
               🍃 sour69

               10-10-2020

               Ben jij op zoek naar een wietje die vol zit met bladeren en takken dan is dit het juiste adress!! al koop je hier 3 gram cheese zit er misschien 1 gram wiet aan de top en de rest zijn bladeren heerlijk dit.

               +1