Pitstop

Pitstop

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

updated: 4/19/2023

 • 1,8 out of 5 stars

  8 ratings

  huismerk

  €€€€
 • 4 out of 5 stars

  36 ratings

  huismerk

  €€€€€
 • 4 out of 5 stars

  27 ratings

  huismerk

  €€€€
 • 3,9 out of 5 stars

  35 ratings

  huismerk

  €€€€
 • 4 out of 5 stars

  10 ratings

  huismerk

  €€
 • 3,7 out of 5 stars

  54 ratings

  huismerk

  €€€€
 • 2 out of 5 stars

  1 rating

  huismerk

  €€€€

Over coffeeshop Pitstop

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Hooftstraat 102, Alphen aan den Rijn

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

3.1 out of 5 stars

Gebaseerd op 15 reviews

Review data

5 star reviews

7%

4 star reviews

47%

3 star reviews

13%

2 star reviews

13%

1 star reviews

20%

Review Pitstop

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🌱 trawsa

21-04-2023

De kwaliteit van de wiet is niet altijd even goed, ik heb het idee dat er af en toe iets verkocht word onder een naam en dat dit eigenlijk niet de soort/strain is zoals deze verkocht wordt. Personeel is vriendelijk en de shop is kort geleden verbouwd tot een mooie en moderne coffeeshop. Al met al voor de shops die hier in de regio zitten, 4 sterren.

0
🍃 shirley

06-10-2018

Goede coffeeshop. Gewoon normaal goed, netjes en juiste prijzen.

+12
🥦 howboutthat

22-03-2020

Vaak leuk personeel, vaak mooie zakjes. Tevreden wel alleen jammer dat als ze hun dag niet hebben de klant dat gedaan heeft.

+2
🍃 Mr big

02-04-2021

Nou. Ik ben heel blij met de pitstop. Altijd snel, vriendelijk, nooit rommel gekregen en ook een vaste beveiliger voor de deur die oplet en snapt ( net als personeel binnen) hoe je met mensen omgaat . Mijn stekkie voor mijn pretsjaggie . Keep going. Dat alles blijft zoals het nu gaat , betrouwbaar zonder fratsen . Afz Henk. Die altijd een aanstekertje erbij krijgt 😜🤤🤤

+1

15-03-2023

Wat rommelig shoppie met vriendelijk personeel, wiet qua kwaliteit + prijs meestal best oké

0

22-02-2023

Toen ik vroeg welke wiet op dit moment echt goed was en ik zei dat ik een voorkeur voor haze heb kwamen we uit op silver Haze. 13 euro per gram en rook heel sterk. Helaas is die minder sterk dan de geur doet vermoeden. Het is zeker geen slechte wiet maar helaas ook niet super goed gewoon, middelmatig wat wil je ook ze zijn de enigste in Alphen. Die buren zijn helemaal niet noemenswaardig met 3 soorten en gruis op de kaart, zal wel de afdeling voor de budget roker zijn.

0

23-09-2022

Die Auswahl war etwas wenig, aber die Mitarbeiter sind freundlich und ich war zufrieden. Gerne wieder

0
🌱 Jonkoleen

30-03-2022

Poempoe

0
🍃 Cakeman

01-03-2022

Gewoon goed, aardige mensen, geen geklooi.

0

23-12-2021

klote shop. Gister een aanbieding gehaald 5 gram voor 45. De gast liet mij een bak zien met de wiet erin. Wietzakje niet gechecked. Kom ik thuis, kijk ik naar de wiet en hele andere kleur. Achteraf bedenk ik mij ook dat die gast het niet eens gewogen had. Had waarschijnlijk een zakje al klaar liggen met slechte wiet. De wiet is niet te roken en nog helemaal nat.

0
🍃 OG Kush 071

22-10-2021

Redelijke shop, vaak beter dan de buren, ook heel aardig personeel, alleen ik krijg hier ook soms mindere kwaliteit mee. Sensi bijvoorbeeld is bijna altijd goed, alleen heel soms krijg ik mindere kwaliteit dat ik niet echt stoned wordt en raar smaakt. Dat is jammer.

0
🌱 Swund

Swund

4 / 5

03-07-2021

Prima shop, zeer aardige mensen. Contact is vluchtig en opzich prima wiet. De wiet is wel wat duurder, maar veel betere kwaliteit dan de buren.

0

06-06-2021

vriendelijke medewerkers. voldoende soorten wiet. en ook goed. voor iedereen wat denk ik niet altijd de zelfde kwaliteit. maar dat heb je nou eenmaal met plantjes alleen jammer dat er vaak vervelende klanten moeilijk komen doen. top tip toip

0
🌱 520haze

20-06-2020

bad shop. most of their weed is just very low quality. does not even get me high and they ask like 14 euro per gram for really crappy weed. I don't think it was flushed. lots of coughing, not getting high. The quality is complete crap. Almost no thc. Worst weed i ever had. I never ever go here again. white widow is crap, mr nice is crap(i think it was just low quality silver haze). la confidential is crap. I am not going to try the rest of this crap. don't go to this shop. you will get screwed because they don't give a crap about quality. I go to Leiden now. much better shops, lower prices, better quality, more choices of haze.

-1

03-08-2018

Laatst vroeg ik om de Mr. Nice 1,7 gram (deal). Deze kost volgens de prijskaart 14€, maar ze hebben me 23€ laten betalen... Ik gaf een briefje van 50€, maar doordat ik haast had zag ik niet hoeveel ik terug kreeg. Ik ben bestolen bij Coffeeshop Pitstop!

-16

Greenmeister Deals
Must Have Products

De beste aanbiedingen voor premium producten, exclusief voor Greenmeister users. Tijdelijk beschikbaar!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive