Liberty

Liberty

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

updated: 10/1/2022

 • hybrid

  white widow

  huismerk

  1 out of 5 stars

  1 rating
  €€€€
 • sativa

  silver haze

  huismerk

  2 out of 5 stars

  1 rating
  €€€€
 • sativa

  amnesia haze

  huismerk

  3,5 out of 5 stars

  2 ratings
  €€€€
 • sativa

  strawberry haze

  huismerk

  3,3 out of 5 stars

  6 ratings
  €€€€
 • sativa

  lemon haze

  huismerk

  2,5 out of 5 stars

  2 ratings
  €€€€

Over coffeeshop Liberty

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Herenwaltje 12, Leeuwarden

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

2.2 out of 5 stars

Gebaseerd op 9 reviews

Review data

5 star reviews

22%

4 star reviews

0%

3 star reviews

11%

2 star reviews

11%

1 star reviews

56%

Review Liberty

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🌱 d

d

1 / 5

03-03-2024

Vroeger kwamen we hier met plezier , nu helaas niet meer! Dit omdat ze nog al slecht personeel hebben en de wiet word er ook niet meer beter op & dan heb je nog al hoe zal ik het netjes zeggen personeel die haat hebben aan donker getinte mensen / andere culturen...ik en mijn vrienden komen daarom hier niet meer omdat klanten hier uitgepoeierd worden door personeel.

+2
  🍃 girlllyyyy

  03-03-2024

  Ik wou er echter niet over beginnen maar ik zit er toch al een tijdje mee ook omdat er rasicme is in de shop waarbij ik na druk dat het altijd om 1 en de zelfde man gaat die wat ouder is met zijn uitspraken terwel wij hier graag onze wiet kwamen halen om gezellig als meidengroep samen even gezellig te roken , ik en mijn vriendinnen zijn hier dan ook erg van geschrokken toen we er zaten hoe hij soms doet tegen klanten en wat hij soms voor opmerkingen maakt over vrouwen...wij voelen ons daar door niet op ons gemak of veilig...wij willen alleen nog komen als die lieve vrouw aan het werk is of die andere 2 jongens want met dat meisje hebben we niks , maar ik wil wel even zeggen ben totaal niet te spreken over het personeel , er zijn 2 waarvan ik heb die hadden beter niet daar kunnen werken dit omdat de shop vaak wel vies is als deze jongens aan het werk zijn! Ook merken wij dat er veel gepraat word door personeel naar vaste klanten , kwam hier graag maar sinds een tijdje rook ik hem liever thuis of gaan we ergens anders zitten waar er wel geacepteerd word om hoe je bent!

  +1

   03-03-2024

   Helaas ben ik nog nooit in zoon trieste shop binnen gekomen , waar het personeel hun klanten uit schreeuwt! Dit was voor 2 a 3 jaar terug wel anders toen het nog gezellig en leuk personeel was , ik kwam hier een goeie 1.5 a 2 weken terug om even 1 roken , en er ontstond en ruzie tussen 2 klanten , waarop personeel oude man met pet de klant aan het opstoken was hierbij werd de oude man pedofiel genoemd , zowel door klant als personeel erg jammer want ik kwam hier altijd me wiet halen en roken , erg jammer dat het personeel wat er werkt er weinig aan doet en gezellig zelf mee doet en dan nog niet eens over die blonde vrouw te spreken waarbij je sochtends niet naar binnen mag omdat ze net alles heeft schoon gemaakt , een shop en een baas van niks 😂 De wiet daar in tegen is wel goed maar ik haal het voortaan ergens anders aangezien ik geen geld uit geef aan mensen die denken dat ze alles kunnen maken.

   +1
    🍃 stormy fire

    10-04-2023

    They throw something on the weed here. Could be hairspray could be anything. Shop is run by a Fascist. While not wearing a mask himself he tells costumer to wears a mask for the 1 meter they go inside a 1.5m square box room (almost fully sealed). To make a transaction that could take less then 10 seconds. Only positive side of this shop is. They have great coffee.

    +1

     06-08-2022

     Kut shop want in hun voorgedraaide hasj joints zit helemaal geen hasj in. Helemaal niks! Als je graag opgelicht wilt worden ga dan naar deze shop.

     0
      🍃 Fab1998.

      03-07-2022

      No comment Best shop in leeuwarden 😁

      0

       20-10-2021

       Weed is laced with glass and is chemically enhanced to improve smell

       0
        🍃 Crispy Thug

        31-03-2021

        The employee is not giving what is asked for and refused to change it for what was asked and it’s not the first time31.03.2021 Worst employee who ever worked here please change him!!!

        0
         🌱 kareld

         18-01-2021

         Beste shop van leeuwarden no C

         0