Joy

Joy

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

 • 3,2 out of 5 stars

  116 ratings

  huismerk

  €€€€
 • 3,4 out of 5 stars

  92 ratings

  huismerk

  €€€€€
 • 3,2 out of 5 stars

  172 ratings

  huismerk

  €€€€
 • 3,7 out of 5 stars

  159 ratings

  huismerk

  €€€€€
 • 3,3 out of 5 stars

  70 ratings

  huismerk

  €€€€€
 • indica

  'njoy

  2,7 out of 5 stars

  19 ratings

  huismerk

  €€€
 • sativahybrid

  fruity loops

  2,5 out of 5 stars

  6 ratings

  huismerk

  €€€€
 • 3,8 out of 5 stars

  11 ratings

  huismerk


Over coffeeshop Joy

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Wijnstraat 154, Dordrecht

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

2.2 out of 5 stars

Gebaseerd op 57 reviews

Review data

5 star reviews

12%

4 star reviews

11%

3 star reviews

14%

2 star reviews

5%

1 star reviews

58%

Review Joy

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🍃 nicky

nicky

1 / 5

11-07-2018

Of dat arrogante loeder met dat vogelnest op d’r hoofd. Denkt ook dat ze Maria is.

+41
🍃 smokey83

22-02-2018

De meiden zijn erg aardig er staat echter een knakworst die erg vol is van zich zelf. Een echt huftertje daarom ga ik er nog maar weinig heen jammer

+25
🍃 evalina

17-11-2017

Goede shop met lekkere wietjes en goede kwaliteit. Prijs ligt wat hoger maar dan heb je ook wat.

+8
🌱 klepzeiker

08-12-2018

Na 25 jaar ....kap ik er mee met deze toko. Regelmatig word ik als trouwe vaste klant bejegend omdat ik geen legitimatie heb, daarom kom ik nietzoveel er meer. Het lijkt wel of de kwantiteit steeds minder wordt, dus duurder. Ga je even een pakje sigaretten uit de automaat trekken, na een gestoei met mijn indentiteitskaart....douwde ik twintig euro in de machine voor een pakkie sigaretten van 8 euri....ik kreeg maar 2 euro terug....die andere 10 euro....daar kan ik naar fluiten.... Die lange kankerhomo die daar werkt en mij geholpen had die kon geen tientje geven van zijn corrupte maffia baas....wat een kankertoko is het toch geworden....praatjues maken en een beetje vlot doorverkopen ...ho maar...

+6
🍃 laaxaalaa

11-07-2018

Dat heb ik nu ook van dat kleine huftertje met z’n arrogante houding. Bah. Ik ga nu naar Ashila, ook een goeie shop.

+6
🍃 jarjar

18-03-2019

@janjaap ...soms krijg ik ook altijd het idee alsof er chemicalien worden gebruikt , als voeding tijdens de teelt. Dit fenomeen komt overal voor en door vele gebruikers gezien als de betere weed. Want je wordt er zgn meer van. Idd wordt je er ook meer van, bij sommige soorten denk ik wel eens te trippen, alsof je LSD hebt geslikt. vandaar ik alleen nog maar buitenlandse weed (thai/collumbia)....of koop gewoon hash... Bij buitenlandse weed en hash, heb je geen chemische voedingstoffen in het product, omdat in die landen gewoon in de open natuur gekweekt wordt, zonder alle poespas.

+3
🍃 dewitt1987

28-12-2018

Vergeten de helft van je bestelling en zeggen vervolgens dat het niet waar is. Niet naar deze shop gaan!

+3
🍃 ikzeghetje

31-08-2018

Echte shop voor toeristen. Je kan heus beter kwaliteit krijgen in dordt alleen helaas is het bij alle andere shops altijd maar tijdelijk en heb je ook periodes dat het gewoon stukken minder is. Jou behoud wel dezelfde kwaliteit en het is niet super goed maar zeer zeker goed genoeg. Helaas wel iets duurder ik denk idd vanwege de toeristen die meestal gelijk joy zoeken. Helaas zeg ik eerlijk is de muis er niet meer. Vage coffeeshop was het maar met zeer goede weed grotendeels van het jaar. Vooral als je grote zakken ging halen

+3

17-04-2021

Sterk verbeterd het laatste jaar. Goede wiet voor een redelijke prijs.

+2
🍃 dopamine

08-12-2019

Makkelijk bereikbaar in de binnenstad van Dordrecht. De Amnesia Haze en Bubblegum zijn op dit moment de enigste goede wietsoorten. De Joy heeft een probleem met gewicht en prijsverhoudingen. Zo betaal je bijvoorbeeld 7 euro voor 0.89 gram Top 44, je kan geen tientje halen of zo. Voorgedraaide joints zijn verspild geld. De rookruimte/lounge is leuk bedacht met drie delen, waar je kan gamen, poolen en tv kijken. Er is ook eten en drinken verkrijgbaar voor een redelijke prijs. De medewerkers zijn divers van aard, de meesten zijn aardig.

+2
🍃 keurslager

31-05-2019

Tegenwoordig staat er een salami achter de toonbank

+2
🍃 redbud

26-04-2019

Vandaag stond er een geldkanibaal achter de toonbank..... Ik koop voor een 16 pleuries en zakkie haze, van een magere kwantiteit. Ik betaal met 50 pleurie en krijg twintig terug. Hebben de balie medewerkers hun lagere school úberhaupt wel afgemaakt, of was dat nou hun slechtste vak...hoofdrekenen?

+2
🍃 geldjood

18-03-2019

De verkoopwerknemers van deze shop kunnen niet rekenen, herhaaldelijk heb ik er op moeten wijzen dat ik te weinig en andere keer teveel krijg....frustrerend allemaal. Misschien toch maar een telraampje aanschaffen......1 1 is voor mij nog twee; geen vier, vijf, zeven of één..

+2
🍃 wiethaar

18-03-2019

Ooit een voorgedraaide gekocht, helaas zat smaakte deze naar ouwe shag, daar betaal je dan €4,50 voor.

+2
🍃 jarjar

18-03-2019

De nieuwe medewerkers aldaar kunnen nog wel wat bijscholing gebruiken, als het om hoofdrekenen gaat. Het komt regelmatig voor dat "onbewust"zomaar wat geld wordt gegeven. Uit eigen ervaring komt het hoofdzakelijk door verwarring van diverse klanten en verkoper...en dan worden er fouten gemaakt, die eigenlijk niet hadden hoeven gebeuren; gewoon...SLORDIG!

+2

Greenmeister Deals
Must Have Products

De beste aanbiedingen voor premium producten, exclusief voor Greenmeister users. Tijdelijk beschikbaar!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive