High Tea

Noordsingel 201, Rotterdam

1.8/5(17)
niet geverifieerd

Services

bewerken
pinnen rookruimte gemakkelijk parkeren De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Openingstijden

bewerken

Reviews

21
topcomment

Naar aanleiding van deze reviews een test gedaan. Drie keer 1,2 gram gekocht. Zou 3,60 gram moeten zijn maar op mijn zuivere weegschaal kwam ik niet verder dan 3,16 gram.

19

Schijnheilig zooitje daar bij High Tea. Doen zich netjes voor maar ondertussen wordt je belazerd met het gewicht. Je krijgt geven veel minder dan aangegeven staat.

17

Je wordt bij High Tea overspoelt met huisregels en je wordt besodemieterd met de hoeveelheid die je koopt.

11

Nepzaak. Ze geven je minder wiet dan op dat A4tje wordt aangegeven.

11

Bij High Tea word je met een glimlach opgelicht.

9

Bij High Tea wordt gerotzooid met het gewicht van de wiet die je koopt

9

Stelletje afzetters daar bij High Tea!

8

Ze naaien je met het gewicht Laatste keer dat ik er geweest ben

2

De negatieve ervaringen over High Tea die ik hier lees verbazen me. Sinds pakweg december koop ik hier mijn wietje en ik kan alleen maar concluderen dat de kwaliteit en prijs in orde zijn. Ook het gewicht is in orde. Er zit niet meer en niet minder in een zakje dan de hoeveelheid die ik gekocht heb.

1

Helaas kun je in Noord gewoon geen degelijke shop vinden (sorry bio rokers, de stichting is gewoon niet mijn dingetje!). Hier wordt je belazerd idd, de gewichten verschillen idd heel erg. Soms heb je een mazzeltje in gewicht, maar is je wiet te nat. Soms wordt je genaaid in gewicht en had je eigenlijk liever met je muil aan een uitlaat van een stadstaxi willen lurken. Deze shop deugt niet. Even naar west of zuid rijden dus.

0

Oplichters eerste klas. Het gewicht klopt voor geen meter. Verkopen je 0,8gr wiet met 0,22gr zaden en weigeren het te vergoeden of om te ruilen voor wat anders. Je kan de wiet niet eens even ruiken of het wat is kwa geur want dat is 1 van de huisregels, zegt al genoeg over de kwaliteit. Zeer slechte shop, vermijd deze als je van goede wiet houd en eerlijke prijzen

0

Slechte hasj, personeel onvriendelijk.

0

En weer klopt het gewicht niet! Deze week twee keer 1,4 gram Silver Haze gekocht. Beide keren zat er maar 1,2 gram in het zakje! Oplichting heet dat!

0

Naam is veranderd naar ‘010 Coffeeshop’

-2

Kk gekke hase

-9

Beetje arrogant zooitje daar, maar de wiet is ok.

-12

Beetje lastig maar de wiet is oké

COFFEESHOPS IN DE BUURT