Green House Tol

Green House Tol

Rokersruimte
Pinnen mogelijk
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

Updated: 10/1/2022

Over coffeeshop Green House Tol

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Tolstraat 91, Amsterdam

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

4.3 out of 5 stars

Gebaseerd op 3 reviews

Review data

5 star reviews

67%

4 star reviews

0%

3 star reviews

33%

2 star reviews

0%

1 star reviews

0%

Review Green House Tol

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🥦 papa jo

26-03-2024

Holy shit, Wat voor een koeler Shop. Mensen eerlijk en met de hand op het hart. Dat is een heel goede Shop. Wooow... De sfeer is ongeëvenaard, licht, vriendelijk, prachtig uitgerust en ontworpen. Zodra je de deur binnenkomt, wordt je door iedereen vriendelijk ontvangen. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig. Het advies was buitengewoon goed, ik ben zelden zo goed geadviseerd. De jongens weten waar ze het over hebben. Naar het menubord, waar een flinke portie wiet en hasj klaar heeft staan, zodat er echt voor ieder wat wils is. De prijzen zijn behoorlijk, niette hoog. De kwaliteit is enorm goed. Mijn keuze viel op Motor Breath. Mensen proberen het, een must voor kush-liefhebbers, van citrustonen tot aards. Dat is begrijpelijk, want het is een kruising tussen chemdog en og kush. Het heeft een zeer sterk effect. Ik rookte het als een joint met tabak. Ik ben erg blij met mijn bezoek en zal zeker terugkomen. Ach ja... Je zou eens een spacecake moeten proberen. Daarom zijn er 5🌟🫶

0
  🍃 Bob Karma

  23-03-2021

  spreekt alleen engels maar wel aardig

  0
   🌱 420allday

   18-07-2018

   spreekt alleen engels maar wel aardig

   0