Far Out

Wisseling 5, Dedemsvaart

2.1/5(8)
niet geverifieerd

Services

bewerken
pinnen gemakkelijk parkeren rookruimte De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Openingstijden

bewerken

Reviews

4
topcomment

Same weak Weed from few years.

2

Was op vakantie naar Slagharen ....wiet op..dus kwam in Dedemsvaart uit bij far out . Heb daar gekozen voor de silver haze en die beviel me prima . Superchille medewerkers . Ik zou deze shop bij iedereen aanraden die in de buurt van Dedemsvaart is .

0

Ik ben van deze shop echt goed spul gewend maar wat er gisteren voor me mee gebracht is ? The enemy off the state 20 euro gehaald dikke shit.. Zelfde als Shiva.. moet beide haze zijn en nog fucking prijzig ook... afrader.. zonde

0

Haal elke dag mijn jointjes hier al een jaar lang, voor de eerste keer mijn legitimatie vergeten en op een wrede manier van praten zo de koffieshop uitgezet.

0

Prijzig maar de haze is prima te roken , soms druk en een wachtrij.

0

LET OP !!! Haze en shiva doen niets en nemen er veel geld voor. Verkopen ze geen wiet maar troep. Niet aan te bevelen!!!

0

Eerst kwam ik hier enorm graag. Echter krijg ik de laatste tijd zulke beroerde bende mee dat ik hier niet meer kom.

-1

Tot voor kort was het de beste in straal van 50km. Maar of personeel eigen kweek troep ruilt met kwaliteitsbuds (lijkt erop) maar mensen kiezen blijkbaar voor wat het beste verkoopt inplaats van zeker te zijn dat het echt om wiet gaat en geen dompelmeuk