De Storm

De Storm

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

 • amnesia haze

  3,1 out of 5 stars

  22 ratings

  huismerk

  €€€€€
 • power plant

  3,4 out of 5 stars

  56 ratings

  huismerk

  €€€€
 • orangebud

  2,4 out of 5 stars

  7 ratings

  huismerk

  €€€€€
 • super skunk

  2,2 out of 5 stars

  15 ratings

  huismerk

orangebud

2,4 out of 5 stars

7 ratings

huismerk

€€€€€

Over coffeeshop De Storm

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Prins Hendrikstraat 217-a, Hoek van Holland

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

3.8 out of 5 stars

Gebaseerd op 12 reviews

Review data

5 star reviews

42%

4 star reviews

33%

3 star reviews

0%

2 star reviews

17%

1 star reviews

8%

Review De Storm

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🍃 mishaebony

21-05-2019

Great smoke, great coffee, staff and all locals are very friendly and welcoming, definitely one of my favourite places to be and will 100% be coming back

+3
🍃 mattarku

21-05-2019

One of my favourite coffee shops in Holland, great atmosphere, very chilled, pool, darts, great ventilation and super clean. Beats the cramped, busy commercial culture of Amsterdam. If you're passing through Hoek Van Holland off the boat, definitely aim to go here before getting the train. The menu covers a nice variety of solid old school flavours aswell as some newer crosses, if Hash is your game then you be disspointed with that either. We will continue to come back for our smoke weekends. Great Coffie Shop 💥

+2
🍃 Irk

Irk

4 / 5

28-01-2022

Prima shop. Zorg wel dat je cash op zak hebt.

+1

03-09-2020

Extra bonuspunten vanwege het feit dat je hier nog rustig binnen kan roken, en het vriendelijke personeel dat bereid is eerlijk advies te geven. Gemiddeld prijsniveau. Dat je niet met je fiets op de stoep mag rijden en zulk soort onzin verzinnen ze ook heus niet zelf.. Gewoon een nette shop, beste keuze in regio westland/hvh/maassluis..

+1
🌱 010feyrot

31-05-2019

Het zou een super shop kunne zijn. Maarde vrouw achter de bar is rascistisch en praat over bezoekers als ze net weg zijn. Echt niet klantvriendelijk!Ze kan beter in een kroeg werken met dat geschreeuw. De rest zijn wel chill. Prijzen ok

+1
🍃 ikke33

23-05-2019

Personeel enorme huichelaars

+1
🍃 leen010

25-06-2020

Gisteren 2 gram silver haze gehaald in deze shop waar ik nog nooit eerder ben geweest. Positieve verrassing! Heerlijk wietje en niet heel duur!

0

13-07-2019

Vaak gehad dat ik niet eens kan of mag kiezen. Prijs en kwaliteit verhouding klopt niet, shop is erg duur. En let eens op het personeel achter de bar. Door bepaalde figuren zit ik echt niet graag binnen, zijn niet klantvriendelijk. Jammer want het is chill dat je binnen kan zitten en poulen, spelletjes kan spelen en tv kijken. Maar ik accepteer het niet dat ik wordt afgekat door een paar vrouwen achter de bar, de gasten die daar werken zijn wel relaxed btw

0

13-09-2019

beste shop ever!

-1

25-08-2019

Helder gestructureerde coffeeshop, niet ff parkeren voor de deur en erin & eruit scoren; op vertoon van ID kun je rustig en gezellig binnen zitten en roken. De Amnesia Haze is echt uitstekend & dat mag ook wel voor € 14 per gram; ik rook het puur uit een pijpje en je hoeft dus écht niet te hoesten bij deze Haze en dat is wel eens anders. Wel ontzettend jammer dat je niet kunt pinnen, de eerste keer kwam ik voor lul maar ja, de eigenaar zal er wel een reden voor hebben, toch ? Gezien de monopolie-positie van de Storm als enige coffeeshop in het Westland wil ik toch aanstippen dat € 14 per gram écht de spuigaten uit loopt, ídioot duur voor een uitstekend wietje maar zo langzamerhand begint ‘t het Groene Goud te worden. In Den Haag koop je 5 gram uitstekende wiet voor € 45. Nou dát redt de Storm écht niet maar ja, ik heb begrepen dat de eigenaar het erbij doet als een soort hobby; béétje jammer dat we zoveel betalen voor een hobby doch tevredenheid over het bestaan overheerst.

-1
🌱 ben

ben

5 / 5

20-05-2019

top Shop

-2
🍃 kittyspawn

15-04-2018

Chille shop. De sfeer en gezelligheid zijn goed en de service is top!! 4 sterren omdat de prijs per gram tegenwoordig wat uit de hand aan het lopen is.

-3

Greenmeister Deals
Must Have Products

De beste aanbiedingen voor premium producten, exclusief voor Greenmeister users. Tijdelijk beschikbaar!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive