De Medley

Gedempte Zuiderdiep 64, Groningen

3/5(27)
niet geverifieerd

Services

bewerken
pinnen gemakkelijk parkeren rookruimte toeristvriendelijk De informatie is niet door Greenmeister geverifieerd.

Openingstijden

bewerken

Reviews

12
topcomment

Goede hasj te koop. Alleen weet ik niet hoe duur de klare joints zijn. Iemand een idee?

5

Mijn ervaring is is goeie winkel ze hebben lekker amnesia haze hasj echt een aanrader kom daar is te kijken

4

goede hash, vriendelijk personeel

4

Niet zeker van de wiet, maar de hasj is erg lekker! En dit personeel is mijn favoriet van alle coffeeshops in Groningen

3

Goede shop

2

Opzich altijd tevreden over de wiet hier, de prijs is ook erg schappelijk. Het contrast tussen de voorruimte en de rookruimte is erg groot, hele mooie rookruimte terwijl de voorruimte wel aan een beetje vernieuwing toe is.

1

Normaal ging ik hier bijna altijd heen van alle keren dat ik naar de shop ging was dit de shop maar sinds de verbouwing wegen ze zelf af voor je neus maar dat klopt niet je betaalt voor een gram amnesia 12 euro maar de weger stond al op 0,02 en uiteindelijk stond er 1,06 voor 12,50 ik heb 12,50 betaalt en kreeg 0,95 en het was ook niet eens goed gedroogde wiet je rook de chemishe troep gewoon nog en plakte dankje wel voortaan maar naar de overburen dan maar paar centjes meer voor betere wiet

1

The staff is always helpful and friendly! Best hash in Groningen without a doubt!! Love their edibles too, eet smakelijk ;)

1

Great place and even better employees!

1

Ik hat trek in een lekker jointje en ik heb de beste koffieshop in Nederland gevonden. De amnesia haze was te gek en voor een goede prijs, en de meisjes waren super vrindelijk. Voor mij en 10/10

1

Super aardig personeel en goede prijs kwalitijd verhouding.Aanrader

0

Vind het ook goeie shop, de pp is echt minder kwaliteit dan dat het moet zijn, maar de mix vind ik super...mvg, J.hendriks

0

Hij is beter geworden vergeleken paar jaar geleden, toen hadden ze maar 2 of 3 sorten wiet en hasj, nu hebben ze ruime keus, uit lekkere haze, kush, hasj en ook niet heel duur,(je kan het zo duur maken als je zelf wilt tot 5 gram dan). De voorgedraaide woet en hasj joints kosten € 3.50 per stuk. Omdat je geen tabak binnen mag roken hebben ze speciale tabak (niet teroken, lijkt net plastic) de laatste tijd zijn ze wat duurzamer geworden wat betreft zakjes en joint kokers, zakje is van lichtbruin papier, en de joint koker is van karton. Voorderest is het een prima betaalbare shop met lekkere verschillende wiet en hajs.

0

Het sfeer bij de Medley is altijd goed, het minst shady shop in de stad. Leuke personeel en een gevarieerde menu voor goede prijzen! Ik ben daar al jaren klant ;)

0

super fijne shop met leuk personeel. beste hasj van Groningen

-1

Heb dit nog nooit meegemaakt Gvd wel 10 zaadjes in een zakje van 20 Wiet word al slechter veel blad en nu nog zaadjes ook pfff

-1

Hash is goed, Wiet is troep

-1

Echt slechte kwaliteit wiet en hash ga vanaf nu alleen maar naar de vliegende Hollander aan de overkant

-1

Was goed maar sinds de verbouwing kom ik er nooit meer

-1

I bought 5 joints on Friday February 28th and none of them got me high

-1

Slechte shop. Laatst white widow gekocht maar bleek een (slechte) haze te zijn. Is niet de eerste keer dat er iets anders verkocht wordt dan aangegeven wordt.

-2

Belachelijke prijzen. Zeer onvriendelijk personeel. Genoeg alternatieven op loopafstand.

-2

Ja kom er nooit meer oplichters,parfum smaak zat aan de haze,wel meerdere keren zeer slechte weed afgeleverd,Ze rotzooien maar wat aan,een echte kenner komt er maar 1 keer,zelfs teruggaan en bellen hielp niet ze ontkennen gewoon.

-2

Slechte koffieshop altijd slechte weed. En belachelijke duur. En personeel wat niet nederlands kan verstaan.

-3

Een aanrader om nooit maar toe te gaan. Zeer slechte klantenservice. Je wordt opgelicht waar je bij staat, doordat eer doorgaans rommel wordt verkocht. NOOIT NAAR TOE GAAN!

-3

Big scam

-4

Never going there again! Those bags are ridiculous, that disgusting dog shouldn't be in a coffee shop (it's not a zoo) and prices are worst than literally Any other coffee shop in the city! Quite the disappointment. Staff is rather loud than friendly. The flying Dutchman is way better choice and is right across!

-7

Ze verkopen hier alleen maar Spaanse wiet