De Leeuw

De Leeuw

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

updated: 10/1/2022

 • indica

  blueberry kush

  huismerk

  3,6 out of 5 stars

  10 ratings
  €€

Over coffeeshop De Leeuw

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Leeuwenstraat 25, Hilversum

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

2.9 out of 5 stars

Gebaseerd op 26 reviews

Review data

5 star reviews

23%

4 star reviews

23%

3 star reviews

4%

2 star reviews

15%

1 star reviews

35%

Review De Leeuw

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

🚀 unholyterps

23-01-2023

Slechte shop helaas. Het enigste voordeel wat ik kan bedenken zijn de voordeelzakken. Deze kan je vanaf 15-40€ halen en geven je prima korting. Helaas zijn de strains die in deze voordeelzakken zouden moeten zitten duidelijk gewoon haze. Prachtige rookruimte, helaas niet/nooit meer in gebruik.

-1

  12-02-2019

  Small selection of high-priced and uninteresting products. Messy shop, unfriendly staff. Give it a miss.

  +10
   🍃 lynn

   lynn

   1 / 5

   13-04-2019

   Ik bezocht deze shop een jaartje lang af en aan tot ik gisteravond daar was en de oudere vent die achter de bar stond me toch een partij Onbeschoft begon te praten toen ik hem een vraag wou stellen omdat ik wat wou ophelderen.( Arrogante Kwal) Walgelijk dat er zo respectloos met klanten word omgegaan. Klant vriendelijkheid is hier vér te zoeken!! Ik kom hier in elk geval niet meer terug.

   +4
    🍃 davidlynch

    10-05-2019

    Wiet is vaak redelijk maar als je t naweegt is t minder dan ze beweren. Soms is de bediening een beetje tokkie of penose.

    +3

     01-04-2019

     Beetje ontevreden over de behandeling. Ik ben 63 jaar en verwacht wel een beetje respect van de bediening i.p.v. behandeld te worden als een jochie.

     +3

      02-03-2022

      Ik snap de negatieve reviews hier totaal niet, ik haal altijd standaard een pakketje spacekoekjes bij ze, trip em regelmatig de pan uit. Dus nee ja goeie shit verkope ze(edibles)

      +2
       🍃 goeie wiet

       18-11-2020

       Top wietje in verschillende smaken, en de aanbieding is vergeleken zoals bij andere geen troep maar wel gewoon goed. Personeel gewoon zakelijk en niks op aan te merken

       +2
        🌱 kaivk

        kaivk

        4 / 5

        10-09-2020

        Al vaak hier gehaald, ik zou de White widdow aanraden maar de Amnesia is ook nice. Orange bud geeft een lichtere high maar is ook goedkoper. Hasj is ook goed maar de wiet is duidelijk beter.

        +1
         🌱 nescio

         24-03-2020

         afentoe hebben ze een gek wietje ik had een tijdje geleden White grape hybrid en die smaakte ook precies naar witte druiven en niet chemisch ofzo... ook is de haze vaak wel okay maar ze blinken uit in fruit wietjes als agent orange die zijn altijd hartstikke goed te doen voor de prijs vooral. ik kom er graag en je mag zelf een zakje uitkiezen (nu niet met corona maar normaal wel) en dat is een plus punt als je voor verpakt verkoopt.

         +1

          18-01-2020

          Ziet dr mooi uit

          +1
           🌱 stefanr

           14-01-2020

           Super gezellige sfeer en de weed is goed Leuke aanbiedingen 2.2 gram Panama red haze 20 euro lekker weedje 2.4 gram White Widow 20 euro

           +1
            🌱 bubbledup

            10-04-2019

            Prima aanbiedingen, lekkere wietjes. Je moet een beetje gewend raken aan de hosts

            +1
             🍃 santa claws

             06-11-2023

             Betaalbaar, goede service

             0
              🍃 steamy peet

              24-08-2023

              Top shop goeie wiet mooie prijzen Hasj vind ik minder. Maar de shop aan de overkant heeft het contra. Personeel is top zijn stoners dus zo reageren ze ook. Voor de gene die klagen over het gewicht. HET IS EEN NATUUR PRODUCT DE VOLUME DUS OOK HET GEWICHT NEEMT AF NAMATE HET DROOGT. ZE HEBBEN VOORVERPAKTE ZAKJES DE WIET DROOGT VERDER TIJDENS HET WEEG EN INPAK PROCES. HEB JE EEN DIKKE TAK BLIJFT HIJ ALTIJD MEER OP GEWICHT. HEB JE MINDER TAK ZOU HET ALTIJD AANZIENLIJK AFNEMEN

              0
               🍃 lauswaus

               30-07-2023

               Al ruim 20 jaar mijn shoppie. 1 van de weinige Nederlandse Shop in Hilversum. Goede wiet/prijs verhouding en super aardig personeel die persoonlijk betrokken zijn.

               0