De Baron

De Baron

Rokersruimte
Met PIN betalen
Gemakkelijk parkeren
Toeristen toegestaan
Deelnemer wietexperiment

Coffeeshop is niet geverifieerd

Deze coffeeshop is niet geverifieerd door Greenmeister en de informatie kan verouderd zijn. Klik op 'bewerken' om de informatie bij te werken.

Menu

updated: 5/9/2024

indica

powerplant

huismerk

1,8 out of 5 stars

4 ratings
€€€€

Over coffeeshop De Baron

Deze coffeeshop en de informatie op deze pagina is niet geverifieerd door Greenmeister - het is up to date gehouden door mensen uit onze community. Als je onjuiste informatie hebt gevonden, kan je deze informatie bewerken door op de bewerk-knop te klikken.

Adres: Boschstraat 127, Breda

Openingstijden

Dag Open - Sluit
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Recensies

3.3 out of 5 stars

Gebaseerd op 20 reviews

Review data

5 star reviews

25%

4 star reviews

25%

3 star reviews

25%

2 star reviews

5%

1 star reviews

20%

Review De Baron

Help de community door je ervaringen met deze shop te delen.

Recent reviews

👑 rapmexx

20-12-2023

Mooie shop. Leuke mensen toen ik er was. Staan open voor een praatje en fijne service! Nieuwe gereguleerde wiet gehaald. 👌

+2
  🍃 novaweed

  05-11-2022

  De Baron is qua zitgelegenheid de gezelligste coffeeshop in breda. Echt een woonkamer sfeer. Wiet is goed, maar vraag vooral aan de balie medewerker welke op het moment het mooist is want het wisselt enorm week per week. Nederlands id of BRP vereist om binnen te komen, rolstoel toegankelijk. Overal een prima shop

  +3
   🍃 mary - jane

   30-03-2018

   Goede kwaliteit, een beetje aan de prijs maar het is de moeite, met super vriendelijk personeel die je goed advies geven, en er is veel te kiezen.

   +2

    26-01-2024

    verbeterd sinds de legalisering! kwam ook tegelijk met een verbouwing. is mooi geworden

    +1
     🌱 bananadrama

     04-03-2024

     Fijne shop, lieve mensen, lekkere wiet, en veel keuze aan gereguleerde wiet

     0
      🌱 justin

      05-01-2024

      Fijne shop om langs tegaan

      0

       23-12-2023

       Leuke shop met aardige mensen achter de balie, ook een leuk gevarieerd menu omtrent de legale wiet. Wel had ik persoonlijk een wat mindere ervaring met de beveiliger, al met al een prima coffeeshop.

       0

        26-08-2023

        Compared to the other shops in the area, it's more expensive but the bud isn't of higher quality compared to the other shops. It's fine, but not great.

        0

         21-09-2021

         Super shop!

         0
          🍃 vatojc

          29-07-2019

          Fijne shop. Fijne mensen. Fijn gemak met pinnen en parkeren. Enkel is de kwaliteit van de wiet die ze verkopen om treurig van te worden. Mits je kwaliteit uit de randstad gewend ben. Voor 'n sporadische blower een geweldige shop!

          0

           09-06-2019

           ik heb 'n beperking maar,zoals de meeste coffeeshops,meldt ook De Baron niet of ik met m'n rolstoel binnen kan,SLORDIG!!

           0
            🍃 tomm

            tomm

            1 / 5

            22-12-2018

            Slechte shop. Vergane glorie eigenlijk. Vroeger was het er leuk met leuke mensen, nu werken er arrogante kerels met een grote mond. De enige reactie is altijd; "Ik kan er niks aan doen.." Is geen normaal gesprek mee te voeren. Doelbewust hebben ze goedkope wiet die altijd op is toevallig.. Als je er dan toch al bent koop je wat duurders. Ik ben een blower en heb er in 25 jaar €300.000 naartoe gebracht en dat is gestopt door dit soort achterlijk gedrag. Nooit meer de Baron!

            0
             🍃 marleen

             20-09-2018

             Dit is de eerste coffeeshop die dat spul waar de amnesia overal mee bespoten wordt heeft gemengd met een hasj soort en dat verkoopt als de sterkste hasj die ze hebben. Je krijgt er een verhaaltje bij dat de hasj is gemaakt van amnesia haze en tevens super potent is. Thuis olie van gemaakt om in mijn pax te vapen maar het heeft mijn pax niet gehaald. De olie wou maar niet stollen dus een nachtje in de koelkast gezet en nog steeds vloeibaar. Ik heb het laten testen en ben geschrokken. Ik heb van het hele proces een filmpje gemaakt die ik nog even moet editen en plaats het dan op dumpert en youtube. Ik ben naar amsterdam gegaan met de olie die ik heb gemaakt en heb weer 1,67 gram van die giftige hasj gekocht en meegenomen. Ook de interview komt online. Kwekers worden opgejaagd maar de echte criminelen krijgen een vergunning. De haze soorten zijn hier bespoten met dat spul wat in de hasj gaat.

             0
              🍃 debaas

              24-11-2020

              Wat een kut shop, vies verwaand wijf achter de balie die je nog niet eens aankijkt

              -2
               🥦 cannaseur

               18-04-2020

               De baron van Breda draait zich om in zn graf als ie weet dat er in zijn stad zulke verschrikkelijk slechte wiet word geteeld en verkocht... dat geld voor ALLE shops in Breda!

               -2