Abraxas

VERIFIED

VERIFIED

WRITE A REVIEW

Amsterdam

5 RATINGS

CHECK ROUTE - VIEW ON MAP

About coffeeshop Abraxas Amsterdam

Coffeeshop Abraxas is een prachtige coffeeshop met een kleurrijk, handgemaakt interieur. Deze coffeeshop heeft een unieke uitstraling en er hangt een relaxte sfeer. Daarom is deze coffeeshop bij zowel toeristen (die 'm weten te vinden) en Amsterdammers al jarenlang een favoriet.


Zodra je de coffeeshop binnenloopt en de fijne, relaxte muziek hoort snap je dan ook direct waarom Abraxas zo in trek is. Het leuke hiervan is dat er, in tegenstelling tot veel andere coffeeshops in Amsterdam, veel verschillende soorten mensen komen.

Abraxas heeft een positieve, creatieve vibe en een ruim aanbod van hoge kwaliteit wiet en hasj. Het personeel wordt door vrijwel alle bezoekers als zeer vriendelijk ervaren en ook de koffie en brownies zijn erg lekker.

Het nadeel van alle bovenstaande positieve punten is dat het zeker in het weekend en in de spits redelijk druk is, en het lastig kan zijn om een zitplek te bemachtigen.

Ons advies: als je in Amsterdam bent is de Abraxas zeker een shop waar je langs moet gaan! Probeer de drukte te vermijden en probeer een brownie. Enjoy!

Services

pinnen Pin is not possible
parkeren Difficult parking
rookruimte Smoking area available

Opening hours

Despite the closure of the catering industry, this coffee shop was opened as a take-away counter only. Please follow the directions in the coffeeshop.

Monday 10:00 - 20:00 take away only

Tuesday 10:00 - 20:00 take away only

Wednesday 10:00 - 20:00 take away only

Thursday 10:00 - 20:00 take away only

Friday 10:00 - 20:00 take away only

Saturday 10:00 - 20:00 take away only

Sunday 10:00 - 20:00 take away only

Rating:
LID SINDS 2017
2
TOP REACTION

Goede coffeeshop kom er vaak maar laatste tijd iets minder blijft wel goed hoor

LID SINDS 2021
2

Fijne coffeeshop waar je lekker kan zitten met een bakje koffie. Gezellig personeel en fijne sfeer.

LID SINDS 2021
2

Hele goede service, echt een fijne coffeeshop. Tot laat open en altijd een vriendelijke sfeer. Ik kom hier graag.

Register

OR

By creating an account and / or otherwise using the website and / or our services you agree to the applicability of our terms and conditions with the title 'Terms and Conditions Greenmeister', as last amended on 11-09-2019. The general terms and conditions can be found here in PDF format https://greenmeister.nl/algemene-voorwaarden.

BACK

Reset password