Dutch Passion

Dutch Passion

Seed Company since 1987

Dutch Passion are one of the world’s oldest cannabis seedbanks and one of the few remaining original seed companies. We offer our customers a variety of original classic cannabis varieties as well as some of the very best new varieties, many of...

Bezoek website

Highlights

  • The Best Genetics
  • Innovative
  • Great Customer Service

Dutch Passion is één van de oudste cannabiszaadbanken ter wereld en is daarnaast één van de weinige overgebleven oorspronkelijke zaadbedrijven. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment originele klassieke marihuanavariëteiten, waarvan de meeste zowel beschikbaar zijn als reguliere en als gefeminiseerde zaden. Wij zijn in 1970  begonnen met onze werkzaamheden en hebben ons in 1987 officieel als zadenbank gevestigd.
Ons succes is gebaseerd op 3 belangrijke principes.

Ten eerste verzamelen en kweken we de beste cannabis genetica, om de onafhankelijke cannabiskweker de kans te bieden om zelf marihuana van topkwaliteit te kunnen kweken.    
Ten tweede streven we er voortdurend naar om voorloper te zijn op het gebied van innovatie. In 1990 ontwikkelden we gefeminiseerde zaden en recentelijk wisten we een nieuwe mijlpaal te bereiken met gefeminiseerde autoflowering (‘AutoFem’) zaden. Dutch Passion is nooit bang geweest om af te wijken van de conventionele manier van denken om betere zaden te kunnen bieden.
   
Ten derde bieden wij een klantenservice van hoog niveau. We zijn al tientallen jaren actief in de business omdat we zaden van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid leveren en hebben miljoenen tevreden klanten. Als een klant om welke reden dan ook niet tevreden is met onze zaden, kan deze contact met ons opnemen voor een passende oplossing.  
Onze zadencollectie is nog nooit zo sterk geweest. Omdat wij ons volledig richten op het leveren van zaden van topkwaliteit en een veilige en betrouwbare klantenservice, zijn wij nog steeds de eerste keus zadenleverancier voor vele recreatieve en medicinale marihuanakwekers.  

Recensies

5 out of 5 stars

Gebaseerd op 1 review

Review data

5 star reviews

100%

4 star reviews

0%

3 star reviews

0%

2 star reviews

0%

1 star reviews

0%

Review Dutch Passion

Help de community door je ervaringen met deze brand te delen.

Recent reviews

17-03-2023

Very nice! Great customer service!

+1