Over Greenmeister

High there! Wij zijn Greenmeister. Met ons online cannabis platform nemen we het voortouw om jou als consument van de best mogelijke informatie over coffeeshops, cannabisproducten en cannabismerken te voorzien. Zodat jij altijd en overal weet waar je moet zijn voor de beste ervaring.

Voor de community

Greenmeister is er voor de cannabis community. We geven inzicht in kwaliteit, informeren én brengen mensen en merken samen. Op ons platform heb je interactie met je vrienden en gelijkgestemden. Volg ze en laat ze weten wat je consumeert, bij welke shop je het koopt en wat je ervan vondt.

Samen creëren we meer openheid. Normalisering van cannabis en verdere professionalisering van de cannabis-industrie: daar zetten we ons voor in. Hoe mooi zou de wereld zijn als mensen overal, veilig en legaal kunnen genieten van de beste strains.

Greenmeister is een plek waar je terechtkunt met al je vragen over cannabis. Verdiep je in de plant en ontdek wat wijs is. Omdat het consumeren van cannabis niet zonder risico’ s is hebben we een pagina gemaakt waar je terecht kunt voor advies. Consumeer bewust, dan geniet je het meest.

Greenmeister moderniseert de cannabisindustrie door betrouwbare en toegankelijke informatievoorziening.

Tech-driven

Dat alles doen we met een honderd procent tech-driven mindset. Alles online — dat is onze kracht, dat is ons DNA. Greenmeister is het grootste online cannabis platform in Nederland. De volgende stap is om de nummer één te worden in Europa en om iedereen te voorzien van de beste informatie. Een revolutie in de cannabis-wereld, Greenmeister gaat voor niets minder dan dat.

Dat bereiken we alleen samen met jou. Greenmeister is het vehikel, jij bent de driver. Dankzij jouw reviews en beoordelingen is ons platform in staat om inzicht te geven in de kwaliteit van coffeeshops en cannabisproducten. Hoe meer je dat doet, hoe beter andere Greenmeister-fans hun keuze kunnen maken. De cannabis-community helpt elkaar.

Greenmeister
Greenmeister Dinner, 2020